Школата на Владо Николов отбелязва първата си година с "Предизвикай вашите"

Последна промяна на 23 ноември 2016 в 19:32 2730 0

Волейболната школа за всички възрасти „Владимир Николов” ще отбележи първата година от основаването си със семеен благотворителен турнир.

Състезанието „Предизвикай вашите” ще се проведе на 27 ноември от 11 до 18 часа в тренировъчната зала на „Арена Армеец”. В турнира ще участват 18 отбора, съставени от по две деца до 15 г. и двама възрастни. Единственото условие е поне едно от децата да е със свой родител.

Победителите ще играят срещу Владимир Николов и по-големите му синове Алекс и Симеон. Своеобразният „суперфинал” ще бъде около 17 ч.

На 4 декември пък ще се проведе турнир „Задругата на топката”, в който ще участват членовете на школата на възраст над 16 г. Таксата за участие отново ще бъде 10 лева на човек, а общите приходи ще отидат в подкрепа на Българската параолимпийска асоциация.

Волейболно училище „Владимир Николов” откри тренировъчни групи в началото на ноември 2015 г. Към момента в школата спортуват над 250 души на възраст между 5 и 57 г. От есента бяха сформирани мъжки и женски отбори, които участват в аматьорската лига Volley Mania. В началото на юни бе открит филиал в Русе, където тренират близо 60 деца и младежи, а съвсем скоро ще стартират и волейболните занимания във Велико Търново.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !