Пламен Константинов поднови договора си в Русия

OFFNews 09 май 2020 в 14:59 4193 0

Бившият селекционер на мъжкия национален отбор по волейбол на България Пламен Константинов, който изведе Локомотив (Новосибирск) до шампионската титла в руската Суперлига за настоящия сезон 2019/2020, ще продължи до води и занапред шампионите на Русия.

"Пламен Константинов е удължил договора си с клуба, като новото споразумение е за четири години", съобщи официалният сайт на Локомотив.

Константинов започна в този клуб през 2016 година и още през първия сезон начело на тима от Новосибирск успя да спечели медали от всички турнири, в които участва със своите волейболисти: победа за Купата на Сибир и Далечния Изток, сребро от Купата на Русия и бронз от първенство на Русия.

На следващата година Локомотив стигна до финалната четворка за Купата на Русия, а в Шампионската лига стигна до участие във финалната шестица. През следващия сезон тимът от Новосибирск зае пето място в руското първенство. За Купата на Сибир и Далечния Изток Локомотив остана втори.

През изминалия сезон, под ръководството на Пламен Константинов, Локомотив спечели първа историческа титла в своята история, след като бе спечелил и редовния сезон, и бе обявен за шампион при принудителното спиране на шампионата.

“Железничарите” си върнаха трофея за Купата на Сибир и Далечния Изток и стигнаха до полуфиналите във втория по сила евротурнир за Купата на CEV. От клуба завършиха обзора за изминалите сезони с Пламен Константинов с пожелания за успехи и нови победи на Локомотив.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови