Любо Ганев: Общото събрание на волейболната федерация ще се проведе по план в петък

Последна промяна на 09 март 2020 в 18:21 520 0

Кандидатът за президент на Българската федерация по волейбол Любо Ганев съобщи, че предстоящото Общо отчетно-изборно събрание ще се проведе по план на 13 март (петък) от 10:00 часа в столичния хотел "Холидей Инн".

Ще бъдат предприети всички необходими предпазни мерки срещу коронавируса. Припомняме, че вчера бе пусната заповед за преустановяване на провеждането на срещите от държавните първенства по волейбол за подрастващи на всички нива и във всички възрастови групи до второ нареждане.

"Тъй като много от волейболните клубове се заинтересуваха относно провеждането на предстоящото Общо отчетно-изборно събрание в София, искаме да уведомим нашите членове, че Българска федерация по волейбол е взела всички необходими предпазни средства за провеждането на събранието.

Ще бъдат раздадени предпазни маски и помещенията ще бъдат предварително дезинфекцирани. Събранието ще бъде проведено на предварително обявената дата, 13 март (петък) от 10:00 часа на обявеното място и със същия дневен ред", коментира за официалния сайт на БФволейбол Ганев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !