Гибона: Няма да бъде лесно срещу Иран, САЩ и Канада

OFFNews Последна промяна на 20 септември 2018 в 14:48 1227 0

Селекционерът на волейболния национален отбор Пламен Константинов сподели на пресконференция преди мачовете с Иран, САЩ и Канада от Група G на световното първенство, че "лъвовете" имат шаносве да се класират за следващата фаза на надпреварата.

"Във втората фаза останаха само водещите отбори в света. Затова мисля, че качеството на мачовете ще бъде още по-добро от първата фаза. Това означава, че ще трябва да вложим много повече усилия, за да спечелим двубоите си.

Ако останем с 2 загуби, е напълно реално да се класираме за финалите. Само Италия, Полша и САЩ са без нито едно поражение до момента.

Всички отбори, с които ще се конкурираме за класиране във финалната фаза, са с по една или две загуби. С три победи от втората фаза е реално да се надяваме на класиране напред.

Въпросът е дали може да ги постигнем. Важен е двубоят в петък. Ако спечелим утре, няма какво да губим срещу американците. Те са най-силни в нашия поток, но имаме нашите шансове

Няма да бъде лесно срещу такива съперници. Надявам се, че домакинството и усилията на момчетата да ни помогната в тежките моменти. Публиката също", каза Константинов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови