Братоев: Трябва да бием сериозни отбори, за да стигнем финалите

OFFNews 19 септември 2018 в 12:55 2095 0

Националът Валентин Братоев коментира причините за загубата на България с 1:3 гейма от Полша в последния мач от груповата фаза на световното първенство по волейбол. Посрещачът сподели и очакванията си за втората фаза, в която тимът ни ще играе в зала "Арена Армеец" в София.

"Ние си започваме трудно по принцип. Те са много сериозен противник. Ние не сме самоуверени. Не, че не вярваме в това, което можем, но когато ни притиснат изпитваме затруднение.

Те са отбор от световна класа. Радвам се, че почти до края играхме като равен с равен. Разочаровани сме от завършека на мача. За съжаление това е играта.

Причината да загубим е, че Полша е много силен отбор. Аз не виждам друга причина. Не смятам, че ние играхме слабо. Играхме добре, с изключение на първия гейм.

Отиваме в София да играем срещу отбори, които са изключително сериозни. Ако ние искаме да отидем на финалната шестица в Италия, трябва да бием сериозни отбори. Не могат да ни се паднат Доминикана и Панама. Няма как.

САЩ е много силен отбор, хвърляме се и играем. Победихме Канада един път тук, ще се опитаме да направим същото и там. Не мисля, че всичко е свършило.

Мисля, че имаме шанс да се класираме и гарантирам, че всички ще оставим всичко на терена, за да се класираме.", каза Братоев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови