Потвърдиха наказанието на Антъни Иванов

OFFNews 31 януари 2024 в 16:29 1006 0

Антъни

Снимка Getty Images

Антъни Иванов явно не е харесван във федерацията

От Българска федерация плувни спортове (БФПС) обявиха, че на Общото събрание днес е била разгледана жалбата на състезателя Антъни Иванов във връзка с наложеното му наказание. Форумън е потвърдил санкцията на звездата ни в басейна.

"Днес (31.01) се проведе Общо събрание на Българската федерация плувни спортове (БФПС). В него взеха участие 45 клуба от цялата страна.

По време на събранието беше разгледана жалбата на състезателя на ПСК Черно море Варна Антъни Иванов във връзка с наложеното му от Управителния съвет наказание заради серията медийни изяви на Иванов, в които чрез неверни твърдения, клевети, внушения и обиди той уронва престижа както на БФПС, отделни състезатели, треньори, членове на Управителния съвет на централата, така и на спортни институции като Министерството на младежта и спорта, Българския олимпийски комитет и Антидопинговия център.

Общото събрание на БФПС потвърди наложената санкция на състезателя. 82 гласа подкрепиха решението на УС на федерацията, 2 гласа бяха “против”, а 3 “въздържал се”.

Гласуването на Общото събрание оставя в сила наказанието от три години спиране на състезателни права и глоба в размер на 2000 лева.

По време на заседанието бяха приети точките за оценяване ефективността и степента на реализация на плувните клубове за 2023 година", написаха на сайта на федерацията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!