На къмпинг с мотоциклет

OFFNews 01 август 2022 в 12:34 4086 0

На къмпинг с мотоциклет

Снимка Архив

На къмпинг с мотоциклет

Да откриваш света по свой начин – за много хора това е свободата. Мотоциклетите и почивките на къмпинг са тенденция в наши дни. Те са идеалният начин да откриете нови места и да се насладите на свободата на пътя.

В разгара на летния сезон Ви представяме предложения за мото и къмпинг оборудване.

Палатки и спални чували

Палатката и спалният чувал трябва да са леки, водоустойчиви, компактни и да спестяват обем. При спалните чували, изборът е между тип мумия или правоъгълен спален чувал.

Препоръка: винаги ползвайте температурата на комфорт като ориентир.

Матрак/подложка за сън/възглавница за пътуване

Качествените надуваем дюшек и възглавница предлагат комфорт и изолация от земен студ. По-дебелите къмпинг подложки гарантират по-голям комфорт, но са с по-голям обем и са по-тежки. При самонадуваемите къмпинг постелки важи следното: трябва да се навиват на руло и да не се сгъват, освен ако не са специално предназначени за сгъване.

Мото екипировка

Едно успешно приключение на дълги разстояния започва с планиране. За да се чувствате добре на вашия мотоциклет е необходимо да имате удобни: мото обувки, мото каска, мото облекло и разнообразни мото аксесоари.

Приключенският къмпинг с мотоциклети е изживяване и ще ви хареса. Ще осъзнаете без какво можете да живеете, ще усвоите нови умения, ще избирате къде да лагерувате, за да се чувствате удобно сред природата.

Не се колебайте и тръгнете към своето лятно приключение!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови