Celestyal представи екскурзиите на брега по маршрута ''Раят на Адриатика''

OFFNews 07 февруари 2024 в 13:32 931 0

Бари

Снимка Celestyal

Древният град Монополи в Бари

Celestyal представи бреговите екскурзии, които ще бъдат част от програмата на новия маршрут „Раят на Адриатика“. Те са общо 35 и резервацията за всяка една от тях вече е активна.

Celestyal Journey ще отплава за първи път по „Раят на Адриатика“ на 2-ри март 2024 г. Маршрутът е с начална точка Гърция и включва три нови държави – Хърватия, Черна гора и Италия, както и шест нови пристанища – Кефалония, Дубровник, Котор, Корфу, Бари и Катаколо.

Котор, снимка: Celestyal 

Маршрутът „Раят на Адриатика“ предлага богат избор от полудневни и целодневни екскурзии на брега. Сред тях са и осем екскурзии от програмата „Автентични преживявания“, които позволяват на гостите да се потопят в атмосферата на дестинациите, като ги срещат с местните хора и забележителности. А за да е още по-запомнящо се преживяването, групите от туристи са компактни с до 20 или по-малко гости. Запознайте се с някои от вълнуващите предложения:

“Вълшебното изкуство на Игор от рециклиран скрап“ в Дубровник. Екскурзията включва разглеждане на забележителностите в Стария град с гид, след което програмата продължава с посещение на работилницата и арт галерията на Игор Хайдарходжич – роденият в Дубровник актьор и художник. Екскурзията се осъществява в рамките на половин ден, а цената започва от 252 лв. на човек.

Игор Хайдарходжич, снимка: Celestyal

Преход и колоездене в Котор. Преживяването включва 15 км разходка с колело от Котор до село Долни Столив. След велоразходката предстои 45-минутен горски преход до изоставеното село Горни Столив, което се намира над залива на Котор. Екскурзията се осъществява в рамките на половин ден, а цената започва от 174 лв. на човек.

Котор, снимка: Celestyal

• „Древният Монополи и живот на село“ в Бари. Екскурзията предлага обиколка на изградения върху останките на древно месапийско селище град Монополи. В програмата е заложено и посещение на традиционна апулийска ферма за дегустация на моцарела и фокача. Екскурзията се осъществява в рамките на половин ден, а цената започва от 232 лв. на човек.

Древното селище Монополи в Бари, снимка: Celestyal

„С удоволствие представяме вълнуващата програма от екскурзии, 30 дни преди първото отплаване по маршрута „Раят на Адриатика“. В Celestyal вярваме, че дестинациите, до които достигаме по море, правят круиза толкова специален. Искаме нашите гости да се потопят в културата, историята, местните преживявания и да отнесат със себе си вълшебни спомени от всяко едно посетено място.“, заяви главният търговски директор Лий Хаслет.

Полиняно а Маре, снимка: Celestyal

Можете да резервирате своето пътешествие по „Раят на Адриатика“ на цени от 1074 лв. и да спестите до 1820 лв. и 50% за всички пакети Celestyal Plus+.

Те включват премиум напитки, кредит от 293 лв. за крайбрежна екскурзия, 25% отстъпка за специалитетите в ресторантите „Grill Seekers” и „Pink Moon”, пристанищни такси, бакшиши и достъп до Wi-Fi.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Какво трябва да знаем за коклюша