БДЖ пуска допълнителни влакове за студентския празник

OFFNews 29 ноември 2014 в 13:26 2286 0

Във връзка със студентския празник – 8 декември, БДЖ ще осигури допълнителни влакове за пътуване на организирани групи студенти до курортните селища Велинград, Банско и Добринище.

Влаковете ще се движат по теснопътната железопътна линия Септември – Добринище след направени предварителни заявки за пътуване, съобщиха от БДЖ.

Допълнителните влакове за организираните групи студенти ще пътуват на 6-и и 8-и декември от Септември до Добринище и на 7-и и 9-и декември от Добринище до Септември.

Разписание на допълнителния влак от Септември до Добринище, който ще пътува на 6-и и 8-и декември: Септември – 12:35 ч. (тръгва); Велинград – 14:00 ч. (пристига); Банско – 17:00 ч. (пристига); Добринище – 17:15 ч. (пристига)

Разписание на допълнителния влак от Добринище до Септември, който ще пътува на 7-и и 9-и декември: Добринище – 11:40 ч. (тръгва); Банско – 11:56 ч. (пристига); Велинград – 15:22 ч. (пристига); Септември – 16:50 ч. (пристига)

Националният железопътен превозвач напомня, че при организиране на групови пътувания, студентите редовно обучение могат да ползват 75 % намаление от цената на билета. За целта е необходимо групата да бъде съставена от минимум 10 души и един ръководител.

Желаещите да пътуват с допълнителните влакове по теснопътната железопътна линия Септември – Добринище могат да направят своите заявки за пътувания на групи на следния e-mail: [email protected]

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови