Quantcast

Сесил Катаратанчева без почивка за празниците

OFFNEWS Последна промяна на 25 декември 2016 в 16:19 3928 0

Въпреки разочарованията на корта през изминалия сезон Сесил Каратанчева остава с оптимистична нагласа.

Българката вярва, че 2017-a ще бъде позитивна година, а здравето стои на първо място за нея, защото с труд всичко се постига.
През 2016-а Сесил игра четвъртфинали на три турнири от календара на Международната федерация по тенис с награден фонд 50,000 долара и на един 25-хилядник.

Ето и какво разказа за сайта на БФТ Каратанчева:

"Изпращам 2016-a с позитивна нагласа, въпреки че професионално беше слаба година за мен. Но в спорта е така - имаш възходи и спадове.

Хубавите ми моменти през 2016-a бяха повече в личен план. Семейството ми е здраво, а това е най-важното. Трудните ми моменти бяха главно на корта, но вярвам, че 2017-a ще бъде по-позитивна година.

За празниците няма да имам почивка. Имах две седмици, в които възстанових, и подготовката ми започна отново. Засега програмата ми е да наблегна на тренировките. Сигурно ще пропусна Австралия и ще започна с турнири в Америка.

Поставям си за цел преди всичко да съм здрава. Всичко друго се постига с труд и постоянство. Пожелавам си 2017-а да бъде пълна с повече усмивки и хубави моменти.", казва Каратанчева.