С мисъл за ''годишен Голям шлем'': Джокович е абсолютният фаворит на efbet за триумф на ''Уимбълдън''

OFFNews 30 юни 2023 в 12:28 20759 0

efbet

Снимка efbet

Спортни прогнози

В разгара на лятото, когато започват клубните турнири в европейския футбол, едно събитие приковава вниманието на всички фенове на спорта, както и на любителите на спортни залози - емблематичния "Уимбълдън", който е третият турнир от Големия шлем за 2023 година.

Тазгодишната надпревара в Лондон е изключително специална, защото може да се превърне в част от исторически ход, дело на Новак Джокович. Сърбинът се е прицелил в това да спечели календарен "Голям шлем" - постижение, недостижимо за нито един велик тенисист при мъжете в историята.

Новак Джокович е абсолютен фаворит на efbet за спечелване на "Уимбълдън"

Тазгодишната надпревара започва на 3-ти юли и приключва на 16-ти юли, като Джокович е безспорният фаворит №1. efbet, който предлага Топ Коефициенти всеки ден, дава сериозно преимущество на Жокера, като ставката за негов триумф е 1.59*.

След като вече спечели "Аустрелиън Оупън" и "Ролан Гарос", Ноле е готов за защита на титлата от “Уимбълдън“. Сърбинът е в серия от 4 поредни триумфа на емблематичните кортове в "Ол Ингланд Клъб", след вдигнането на трофея през 2018, 2019, 2021 и 2022 г.! През 2020 г. шампионатът не се проведе заради Covid-19.

При успех в тазгодишното издание Джокович ще изравни постижението на Бьорн Бьорг и Роджър Федерер, които са единствените тенисисти в "оупън" ерата с 5 поредни триумфа в турнира.

Блестящата му серия от победи на "Уимбълдън" и двете титли от "Аустрелиън Оупън" и "Ролан Гарос" го правят абсолютен фаворит за спечелването на титлата. В същото време триумф в Лондон ще означава запазването на шанса за абсолютно величие - спечелването на календарен "Голям Шлем". Нито един тенисист при мъжете не го е постигал.

Кой може да спре Джокович?

Карлос Алкарас е единственият друг тенисист, който в efbet е с коефициент, по-нисък от 10 - 4.10*. Испанецът беше най-близо до това да спре Джокович на “Ролан Гарос“, но след контузия и тежки крампи не издържа в полуфиналния двубой и загуби в 4 сета. Той е напълно възстановен и ще търси мъст.

Джокович е „вечна класа“ на тревна настилка, докато Алкарас няма толкова практика. Предимството определено е за Ноле, но и Карлос спечели турнира в Куинс (подгряващ за “Уимбълдън“), с което завоюва първата си титла на трева.

Докъде може да стигне Григор Димитров?

За поредна година ще има българско участие на “Уимбълдън“, като Григор Димитров е поставен под №26 в основната схема.

Рекордното постижение на “Уимбълдън“ за Гришо е полуфинал, а тревната настилка е една от най-подходящите за неговите умения. Шансовете му за титла са малки, но все пак efbet дава коефициент 90.00* за триумф на родния представител...

Мачбол - тенис прогнози от efbet.com

"Мачбол" е специализирана рубрика в news.efbet.com, която е фокусирана върху тенис прогнози за предстоящите събития. Тя се води от специалиста Калоян Ангелов, който дава своите предложения за интересни събития в спорта. Рубриката е ежедневна и по време на "Уимбълдън" ще представя интересни анализи върху предстоящите битки в Лондон.

Отговорна игра

Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!