Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Гришо: Бях слаб, разочарован съм

OFFNews 11 юли 2017 в 10:22 6734 2

Григор Димитров беше откровен в оценките си за загубата от Роджър Федерер. Нашият не игра добре и логично не оказа сериозна съпротива на Маестрото. Гришо завърши мача със седем двойни грешки и само седем аса, което говори достатъчно.

Българинът записа шеста загуба от шест мача срещу Роджър и приключи участието си на Уимбълдън. Поне анализира честничко:

"Разочарован съм от себе си, че не успях да играя по-добре. Направих много непредизвикани грешки, а първият ми сервис не беше на ниво. Без тези оръжия няма как да ти бъде лесно срещу Роджър Федерер. Не играх най-добрия си тенис, а ако не играеш добре срещу Роджър, особено на трева, е много трудно", сподели хасковлията след двубоя.

Федерер беше настроен джентълменски:

"Григор ми предостави някои възможности, от които се радвам, че се възползвах. Но най-важното беше да се фокусирам върху своята игра и да се надявам, че това ще съвпадне с не толкова добър ден за него, че ще има напрежение заради моята силна игра.

Изиграх невероятен мач. Наистина не очаквах да бъде толкова лесно, колкото може би е изглеждало", заяви от своя страна Федерер и добави, че е напълно спокоен за четвъртфинала срещу Милош Раонич. Именно канадецът спря швейцареца миналата година, но тогава Маестрото имаше сериозно проблеми с коляното.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12284

2

Kristiano789

11.07 2017 в 12:09

за съжаление наистина беше слаб. а голям ставаш, когато биеш големите.

17156

1

aviatora

11.07 2017 в 11:03

Френска болонка :)))
 
X

Да помогнем на украинските деца!