Джокович се класира на полуфинал в Синсинати

OFFnews 17 август 2019 в 12:05 1482 0

Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович се класира на полуфинала на турнира от сериите "Мастърс" 1000 в Синсинати. Сърбинът се справи с французина Лука Пуй в два сета 7:6(2), 6:1 за час и половина.

Джокера имаше леки затруднения само в първия сет, в който се стигна до тайбрек, но там сърбинът бе повече от категоричен, като даде само 2 точки на своя съперник.

Във втория сет съпротивителните сили на Пуй свършиха и той успя да вземе само един гейм, а Ноле с два пробива стигна до успеха с 6:1 и така затвори и мача в своя полза.

До полуфинала в Синсинати достигна и руснака Данийл Медведев, който набързо се разправи със сънародника си Андрей Рубльов с 6:2, 6:3. Интересното е, че в предишния кръг Рубльов отстрани Роджър Федерер, но в този мач не бе на същото високо ниво и се сбогува с турнира. Медведев пък ще се изправи срещу Джокович в следващата фаза.

Ришар Гаске също е на 1/2-финал след трудна победа над Роберто Баутиста-Агуг със 7:6(2), 3:6, 6:2. В следващия етап съперник на французина ще е Давид Гофен, който стигна до полуфинала без игра, след отказване на опонента му Йошихито Нишиока.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови