Новак Джокович се поклони на бивш вратар на Лудогорец

OFFNews 14 август 2019 в 21:09 2326 0

Снимка mondo.rs

Световният номер 1 в тениса Новак Джокович показа, че фенските страсти не са му чужди. Сърбинът е запален фен на Цървена звезда и драматичният мач от третия предварителен кръг в Шампионската лига снощи срещу Копенхаген не го е оставил равнодушен.

След 1:1 в Белград резултатът се повтори и в датската столица. Последваха продължения и дузпи, които бяха същинска драма - девет пропуснати удара от двата отбора, но накрая вратарят Милан Борян, който преди време игра и в Лудогорец, улови за трети път топката и класира Звезда напред.

Това се е случило само минути преди излизането на Джокович на корта в Синсинати за срещата от втория кръг срещу Сам Куери. Сърбинът допусна ранен пробив и Куери поведе с 2:0 и 3:1 гейма, но след това Джокович си върна инициативата и спечели с 2-0 сета.

"Бях малко нервен, защото преди това скачах от радост в съблекалнята от радост. Невероятен подвиг. Честитя на целия отбор и специално на Милан Борян. Не съм гледал такъв мач в живота си. Свалям им шапка", коментира Джокович.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови