Дори Рафаел Надал си изпуска нервите понякога (видео)

OFFNews 21 юни 2019 в 12:46 2201 0

Този иначе толкова хладнокръвен и велик тенисист Рафаел Надал, който се е посветил на суеверията на корта. Кой любител на този спорт не знае за двете шишета, които Матадора поставя пред себе си или за серията от докосвания и дърпания на шортите преди да бие сервис.

Да, но дори с тази армия от навици, нервите на испанеца понякога не издържат. Разбираемо е, имайки предвид огромното внимание, насочено към него, големите очаквания и всички останали компоненти, които правят тениса толкова популярен.

Много пъти сме ставали свидетели на моменти, в които Надал вдига победоносно ръце във въздуха, захапва поредната титла със зъби, но рядко хващаме моментите, в които той е далеч от радостта. В популярния сайт за видеосподеляне YouTube се появи култово видео, в което са събрани редица изблици на гняв от негова страна.

Междувременно Матадора потвърди, че ще участва на турнира "Aspall Tennis Classic" в Хърлингам, който започва следващата седмица. Там Рафа ще изиграе два демонстративни мача в сряда и петък.

"Винаги съм щастлив, когато мога да играя в Хърлингам и съм близо до моите почитатели на Острова. Това е престижна надпревара в една от най добрите точки на Великобритания, което я прави перфектна загрявка за Уимбълдън", споделя испанецът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови