Даниил Медведев: Казват, че съм новото лошо момче на тениса, но аз не съм съгласен

OFFNews 04 декември 2019 в 14:57 2438 0

Изгряващата звезда в тениса Даниил Медведев не смята, че той е новото лошо момче в този спорт, както някои хора го наричат.

Руснакът изпраща най-успешната си година в професионалната си кариера. Той записа впечатляващите 59 победи, като по този показател остана ненадминат. Медведев ще завърши годината и като номер 5 в световната ранглиста.

"Не са много тенисистите, които са в състояние да направят това, което постигнах аз в тези три месеца. Беше нещо невероятно, което ме каза да се чувствам горд със себе си.

През последните две години и половина свърших много работа и резултатите вече са налице. Животът ми е концентриран изцяло върху тениса и знаех, че рано или късно ще дойде моментът, в който ще запиша успех.

На US Open не се радвах на победите си, защото не исках да изглеждам арогантен, след като съм победил някои от най-добрите тенисисти в света.

Чувах хората да коментират колко съм добър и това ми харесваше. Някои смятат, че съм новото лошо момче на тениса, но аз не споделям това мнение", каза Медведев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови