Нов случай на насилие с общинаря от ГЕРБ: Счупил бутилка уиски в главата на опонент

OFFNews 15 септември 2017 в 10:57 12886 2

Нов случай на насилие с общинаря от ГЕРБ: Счупил бутилка уиски в главата на опонент

Бившият председател на общинския съвет в Септември от ГЕРБ Лазар Влайков е бил главен герой в още един случай на насилие. След като стана ясно, че с негово оръжие бе убит 47-годишен мъж и че името му е замесено в други два случая на агресия, се появи информация и за нов побой. 

Пред камерата на bTV пострадали от Влайков разказаха, че той е участвал в сбиване, при което счупил бутилка уиски в главата на свой опонент. Йордан и Лидия Бончеви твърдят, че синът им е пострадалият при сбиването. 

Всичко започнало с конфликт между момчето и служителка във винарна на Влайков, която той обидил и напсувал

След това съветникът му се обадил по телефона, за да се „разберат”, като по-късно отишъл с джипа си към къщата му, където между двамата имало вербален конфликт. При него общинарят отправил заплахи да почерни живота на момчето, но по-късно двамата си стиснали ръцете и дори отишли заедно до центъра на селото.

Конфликтът обаче не спира тук – за нова година синът на Бончев отново идва в селото. Той се срещнал с Влайков, който го посрещнал с думите: „Прасе, откога те чакам!”, след което двамата се сбили. Първоначално Влайков бил повален на земята. В този момент двама от мъжете с него бутнали и сина на Йордан Бончев върху него, докато самият Влайков успял да се отскубне и да вземе бутилка от уиски, която счупил в главата на своя опонент, докато двама го държали. След това продължил да го удря със счупената бутилка.

На въпрос защо не са се опитали да осъдят Влайков за това, Бончев заяви, че такива постъпления са били направени, но „въпросният човек се оказа общински съветник и зад гърба му стоеше прокурорче от село Церово”.

Познат юрист на семейство пък им казал, че срещу Влайков имало и други дела, но са прекратени - по простата причина, че има „чадър” над него.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

2

Hissarion

18.09 2017 в 10:39

Ами така се е правило политика в България от Освобождението насам. Просто новите политици от ГЕРБ продължават традициите.

13780

1

Перко

15.09 2017 в 12:35

Новината не е изчерпателна. Не се разбира празна или пълна е била бутилката :)