Лозан Панов: За мен Пеевски е еквивалент на Гьобелс

OFFNews 13 май 2017 в 11:03 6947 8

Снимка Архив

В България имаме своето министерство на Народното просвещение и пропаганда по Гьобелсов модел, който завоалира и скрива недостатъците на управлението. Това са медиите на Делян Пеевски. Еквивалент на Йозеф Гьобелс за мен е Делян Пеевски. 

Това заяви председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов по бТВ. „Когато се разобличават недостатъците на властта, цялата машина с лъжи, клевети и пропаганда се стоварва върху този, който го прави. Това се прави, за да мога аз да замълча”, категоричен бе той. 

По думите на Панов той никога не се е страхувал за живота си, но не знае докъде могат да стигнат в демонизирането на неговия образ. „Страх ме е от бездушието на обществото, което очевидно е свикнало да вижда този странен пърформанс с одраните главички и да не реагира”, допълни още Панов. 

На въпрос дали някога е вършил услуги на политици, той отговори: Вие видяхте какво се случи със есемеса. Бихте ли си помислили, че някой би поискал от мен нещо? Този случай има значение, защото показва как работи този ВСС, твърди председателят на ВКС

Панов говори за случая, в който той получи есемес от премиера Бойко Борисов, в който пишеше „Лозан Панов отново предложи да Ви викаме по записа за двете каки. Не го приехме”. Тогава Панов показа есемеса пред медиите и поиска обяснение от премиера Бойко Борисов.

На въпрос как ще реагира, ако Пеевски го съди за асоциацията с Гьобелс, Панов отговори: Аз имам много причини да съдя много хора за това, което говорят и пишат мен. Като публична личност съм длъжен да изтърпя дори и това. Стоя зад думите си и смятам, че моделът, който съществува и се възпроизвежда е модел, който сочи на друг вид държава – недемократична.

Лозан Панов заяви, че няма да подаде исканата оставка, защото не вижда причини да го прави. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12270

8

HristoSliven

13.05 2017 в 17:22

Панов е смелчага - няма спор! Достатъчно е само да си припомним как категорично реагира на един инцидент при сутрешен крос по времето , когато трябваше да го избират за председател на ВКС! Е , имаше слухове , че се е скрил (в болница) и ходили разни хора да му се молят , ама това май са клюки. И ....още от тогава едни медии , на "Гьобел" сигурно , го тормозят , ама ТОЙ и само ТОЙ е НАЙ...https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiz89Lmhe3TAhUDVRQKHYon B5kQFggmMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.capital.bg%2Fpolitika_i_ikonomika%2Fbulgaria%2F2015%2F02%2F03%2F2465547_prezidentut_naz nachi_lozan_panov_za_predsedatel_na_vks%2F&usg=AFQjCNFeOIu4gj3DqCID2s4Oq-bJO3cfjg

13604

7

In Trum we trust

13.05 2017 в 14:06

Като си казал А, кажи и Б. Пеевски е мафиот, на който трябва да се отнеме цялото имущество и да бъде пратен за 100 години в затвора, това е без съмнение.

Ама такива като Пеевски има още много включително и шефа на Лозан Панов - олигарха Прокопиев. За него Лозан Панов и дума не обелва, защото същият Панов е просто част конкурентният клан на мафията. Това което наблюдаваме в момента е борбата между мафиотският клан около ДПС с този около Прокопиев за овадяването съдебната система. Който и от двата клана да спечели за обикновеният българин правосъдие няма да има и безобразните кражби ще продължат.

42249

6

Denis Rizanov

13.05 2017 в 14:04

Да бе 2!? Ами таков и бойкикев?! А само те ли са?
:)

42249

4

Denis Rizanov

13.05 2017 в 13:45

Ред, не точно Mein Führer... нещо от сорта.
:)

63994

3

Red or Dead

13.05 2017 в 13:14

Лозанчо, мамин убавец, ако ДелянчУ е “еквивалент на Гьобелс“....
то като какъв в твоята ценностна система се явява разградският червенобузест “герой“...ивчетУ прокопиефф....питам само ей така....шегувкайки се.....ма защо все така се получава тези пусти двойни и тройни стандарти.....имам една идея, може би идва от не осъзнаването на половата ви идентичност.......