WeWork задържа внедряването на Alexa for Business

OFFNews 30 ноември 2018 в 19:04 1646 0

Един от пилотните потребители на Alexa for Business - компанията WeWork, която отдава офис помещения под наем, задържа внедряването на виртуалния асистент на Amazon. Alexa for Business представлява набор от инструменти, които позволяват централизиран IT деплой и управление на големи количества Echo устройстваAlexa for Business, които работят с Alexa.

Според CNBC, пилотния проект на WeWork - внедряването на Alexa, е продължил около два месеца преди да бъде спрян. Компанията планирала да инсталира Echo устройства в помещенията, които притежава и да развие уменията на Alexa - самостоятелни приложения и интеграция с бекенд системи - за да позволи на служителите да управляват по-ефективно съоръженията в различните зали, както и графиците за ползването им и още множество други предимства, които облекчават работния процес.

От WeWork се въздържат от коментар към момента, но е факт, че името на компанията вече не фигурира в списъка с клинети на уеб страницата на Alexa for Business. Официални лица от Amazon също не са били достигнати за коментар.

От Софтуерния университет припомнят, че няколко месеца по-рано, Джош Емиг, ръководител на продуктовите изследвания в WeWork, заяви, че Alexa for Business е предпочетена спрямо конкурентните продукти на Google и Apple, поради своята "бизнес-готовност". Въпреки това бе изрично посочено че процеса на внедряване на Alexa в WeWork, които имат около 200 офис локации и над 175 000 члена, ще е изключително внимателен и постепен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews