Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Vivacom стартира предварителни продажби на смартфоните iPhone 13

OFFNews 01 октомври 2021 в 14:09 1006 0

От 1 октомври Vivacom стартира предварителни продажби на новите смартфони от 13-тата серия на фамилията iPhone на Apple. Това включва четири иновативни и елегантни модела: iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, както и iPhone 13 mini.

Новото поколение смартфони iPhone са изцяло обновени с множество надградени функционалности. Моделите iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max разполагат с най-иновативната система от камери за iPhone досега. Сред предимствата им са също Super Retina XDR дисплей, който поддържа технологията ProMotion, още по-дълъг живот на батерията, както и създаденият от Apple чип A15 Bionic, с 5-ядрен графичен процесор,

iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, както и iPhone 13 mini, поддържат мобилни мрежи от пето поколение, което дава възможност на потребителите на Vivacom да се възползват от пълните възможности на най-голямата 5G мрежа в страната.

От своя страна, iPhone 13 и iPhone 13 mini се отличават с елегантен и издръжлив корпус, с най-модерната двойна система от камери, достъпна в iPhone телефони, както и с A15 Bionic чип.

Клиентите на Vivacom ще могат да направят предварителна поръчка на новите смартфон модели на Apple от 1 октомври, на сайта на компанията, като те ще са налични за продажба от 8 октомври.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!