Смартфони Nokia с над 80% отстъпка от Vivacom

OFFNews 19 март 2024 в 13:27 767 0

нокиа
Vivacom предлага избрана селекция смартфони Nokia с атрактивна отстъпка, достигаща над 80%.

Vivacom предлага избрана селекция смартфони Nokia с атрактивна отстъпка, достигаща над 80%. Сред тях попадат три от най-актуалните бюджетни модела на марката – Nokia C22, Nokia G22 и Nokia C32, предлагащи множество функционалности на достъпна цена. Офертата е валидна до края на март онлайн и в магазините на телекома.

Смартфоните могат да бъдат закупени в брой или на лизинг в комбинация с неограничените планове Unlimited на Vivacom, които осигуряват неограничени минути и мегабайти и сърфиране в най-голямата 5G мрежа в страната .

Nokia C22 е отличен избор за всеки, на който често му се случва да изпусне телефона си, защото моделът е преминал най-сериозните тестове за издръжливост. Здравият заден панел от поликарбонат и закаленото 2.5D стъкло на дисплея са укрепени със стабилна вътрешна метална конструкция. Заедно те осигуряват по-добра устойчивост при случайно изпускане, както и защита от клас IP52 срещу прах и течности. На големия 6,5-инчов HD+ потребителите могат да разгледат кадрите, заснети с нощен и портретен режим от двойната 13 МР основна камера и предната 8 МР камера. Батерията е с голям капацитет от 5050 mAh, която издържа до 3 дни с едно зареждане и има функции за допълнителна икономия на заряда. Nokia C22 изпълнява безпроблемно всички задачи, благодарение на мощния осемядрен процесор и опцията за разширяване на паметта.

Nokia G22 покрива всички изисквания на Nokia за издръжливост и качество на изработката. Устройството е с колоритен и екологичен дизайн – задният панел е изработен от 100% рециклирана пластмаса. Nokia G22 разполага с уникалната функция QuickFix, която позволява сами да си смените батерията или дисплея, без да чакате дълго за ремонт. Смартфонът предлага първокласно аудио с балансиращия изход за слушалки OZO Playback и 3-дневен живот на батерията. За още по-гладко изживяване може да бъде разширена паметта, осигурявайки допълнителна виртуална RAM памет, а опцията „автоматично изчистване“ оптимизира производителността. С Nokia G22 хардуерът и софтуерът са напълно защитени, защото телефонът идва с 3 години гаранция и 2 години актуализации на Android.

Nokia C32 e с елегантен дизайн, рамка с метално покритие и луксозен заден стъклен панел, които придават на смартфона модерен вид и усещане. Устройството има двойна камера с 50 MP основен сензор, който улавя повече светлина и работи с вградени алгоритми за изграждане на образа, нощен и портретен режим. Голямата 5000 mAh батерия с най-новите функции за пестене на енергия издържа до 3 дни с едно зареждане. Nokia C32 идва с инсталиран Android 13, който предлага редица функции за персонализация. Смартфонът разполага с опцията за разширяване на RAM паметта, както и с удобен сензор за пръстов отпечатък, вграден в бутона за включване, и отключване с лицево разпознаване.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!