Motorola One – от днес в магазините на VIVACOM

Новият модел предлага високо качество на отлична цена

OFFNews 16 ноември 2018 в 15:01 803 0

Motorola One вече е налична във VIVACOM на впечатляващата цена от 309,98 лв. в брой или 16,98 лв. на месец с план Smart L+.

Смартфонът се отличава с високо качество, модерен дизайн и отлична функционалност. Дизайнът на Motorola One е изчистен и стилен, със заоблени ръбове и пасва идеално в ръката. Допълнително предимство е размерът на дисплея – 5.9 инча Max Vision HD+ и съотношение на картината 19:9, което дава възможност на екрана да се вижда повече съдържание.

Смартфонът работи гладко и безпроблемно, благодарение на Android ONE. Тя осигурява висока защита на устройството и личните данни с месечните актуализации на сигурността, гарантирани в рамките на три години. Google Play Protect сканира и проверява над 50 милиарда приложения всеки ден, използвайки машинно обучение на Google, за да поддържа телефона защитен и сигурен.

Устройството разполага с още няколко предимства благодарение на партньорството между Motorola и Google. Google Photos предлага неограничено пространство за съхранение на снимки, а благодарение на Google Lens камерата разпознава забележителности, обекти, текст и др.

Креативните функции на камерата не спират дотук. Вградените в нея опции за синемаграфия, цветен акцент и боке ефект в портретен и селфи режим добавят още по-голяма стойност към потребителското изживяване.

В услуга на потребителя е и батерията – само след 20 минути turbopower™ зареждане телефонът разполага със заряд до 8 часа.

Motorola One разполага с 4 GB памет, 64 GB пространство за съхранение на данни и 8-ядрен процесор Qualcomm® Snapdragon™. Така устройството реагира мигновено на докосване. Това го прави перфектния избор за игри, гледане на филми и мултимедия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews