Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Как да превърнеш отпуската в чужбина в смарт преживяване

Теленор и Чъбб ще ти дадат сигурност по време на път

OFFNews 03 август 2020 в 10:29 3088 0

Пътуването, до която и да е дестинация, със сигурност нарушава монотонността на живота ни. Позволява ни да се откъснем от обичайната рутина и да забравим за проблемите. Точно поради тази причина всеки от нас изключва възможността точно в този момент да възникнат непредвидени ситуации, които да провалят така мечтаната почивка. За съжаление това не винаги е така. Затова си струва да си “Смарт Турист” при предприемането на пътуване, извън родината. Ето и няколко примера за това.

Нужда от медицинска помощ

Няма нищо по-лошо от това да се разболееш, да те заболи зъб или да претърпиш инцидент по време на ваканция, особено когато си в чужбина. В много страни медицинските и дентални услуги са изключително скъпи и труднодостъпни за чужденци. Това е може би най-важната причина да се възползваш от новата услуга на Теленор - застраховка при пътуване в чужбина “Смарт Турист”. Тя ще те подкрепи за медицински разходи и при възникването на подобна ситуация веднага ще усетиш колко е важно да си “смарт”.

Закъснение на полет

Ти и твой близък човек пристигате на летището развълнувани и ентусиазирани за предстоящата си почивка. Отишли сте по-рано, за да имате достатъчно време да се чекирате, както и да минете през всички проверки. Изведнъж обаче се оказва, че полетът закъснява и трябва да чакате на летището сякаш вечно. Тази ситуация е изключително разочароваща, но застраховката “Смарт турист” ви спестява стреса от възникването на допълнителни разходи при закъснение от над 12 часа.

Лесно сключване и плащане на застраховката

Поради забързаното ежедневие вероятно ти се е случвало да подготвяш всичко необходимо за предстоящо си пътуване в последните часове преди заминаване. Със застраховката “Смарт Турист” това не е проблем, защото можеш да я сключиш през приложението MyTelenor по всяко време, докато все още си на територията на страната ни. Също така, може да добавиш себе си и още до 9 човека, които да се възползват от застраховката по време на общото ви пътуване.

Ако предпочиташ, можеш да сключиш застраховката на място в обозначените със специален знак търговски обекти на Теленор. След еднократно сключване, “Смарт Турист” ще се активира автоматично, когато мобилният ти номер бъде засечен в чужда мрежа. От този момент имаш цели 4 часа да откажеш услугата за конкретното пътуване или пък да посочиш кого искаш да застраховаш за него.

Цената за застраховката се начислява само за дните, в които си бил в чужбина, а плащането е максимално улеснено - цената се начислява към месечната ти сметка за мобилни услуги.

Детайлна информация за застраховката при пътуване в чужбина “Смарт Турист”, която Теленор предлага като застрахователен агент на Чъбб Юръпиън Груп СЕ, можеш да откриеш на официалната страница на оператора www.telenor.bg.

Е, май си струва да си “смарт”?

Партньорска публикация съвместно Теленор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!