Ексклузивно Исторически момент: Зелена светлина от парламента за сваляне на ветото на Северна Македония

Дигиталният портфейл Pay by VIVACOM вече може да се зарежда и с пари в брой през Cashterminal

OFFNews Последна промяна на 15 март 2021 в 14:31 2340 0

Най-новата функционалност, която предлага дигиталният портфейл Pay by VIVACOM е възможността за зареждане на сума в приложението чрез Cashterminal.

Потребителите вече могат да внесат пари в брой на всяко устройство на Cashterminal в страната, като сумата моментално става налична по сметката в приложението.

Това е възможно в няколко лесни стъпки. Първо от екрана на Cashterminal устройството се избира меню „Дигитални портфейли“, след което е необходимо да се въведе индивидуален код за вноската, който е видим само за потребителя в приложението след идентификация.

Благодарение на новата функционалност дори и хората, които имат приходи в брой, могат да дигитализират своя портфейл и да извършват удобни и безконтактни плащания със смартфон, както и сигурни онлайн плащания.

След всяко зареждане на сума, потребителите веднага получават известие на телефона си. Спрямо избрания тарифен план в Pay by VIVACOM – SMARTPAY или VIVAPAY, внасянето на пари в брой по сметката на потребителя в дигиталния портфейл е с такса съответно 1% или 1.5% от сумата, като минималната такса е 0,20 лв. Няма други допълнителни такси от Cashterminal.

Платежните услуги през приложението Pay by VIVACOM се предоставят от „Пейнетикс“ АД – дружество за електронни пари, притежаващо лиценз, издаден от БНБ с решение №44 от 11.04.2016 г. БТК ЕАД е доставчик на приложението Pay by VIVACOM и представител на „Пейнетикс“ АД, вписан в регистъра на БНБ по чл.19 от ЗПУПС. „Файър“ е доставчик на технически услуги за БТК ЕАД.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови