А1 представя първия си собствен смартфон

OFFNews 27 юли 2018 в 11:06 1984 0

Телекомът А1 пуска на пазара първия брандиран с името на компанията смартфон в България. Моделът ще се продава в комплект със специално направен за него калъф и се отличава с редица преимущества, сред които изпъква премиум дизайнът, характерен за по-високия клас модели.

A1 Smart N9 следва последните тенденции на пазара, като предлага отличен 5.47 инчов IPS дисплей в съотношение 18:9, тясна рамка и тънък профил. Специален акцент е поставен върху камерите, като основната е с резолюция 13MP, а селфи камерата е с резолюция 8MP. Вграденият сензор за пръстови отпечатъци носи още по-голяма сигурност и удобство на потребителите.

A1 Smart N9 се предлага на цена от 59,99 лв. в брой и 2,99 лв. на месец на изплащане с план A1 ONE Unlimited 5XL. Допълнителното предимство на смартфона е гаранцията от 36 месеца, вместо стандартните 24 месеца, както и възможността за приоритетен достъп до нови услуги на А1.

„Дизайнът на A1 Smart N9 е уникален за българския пазар и е създаден специално за А1 Group. Можем спокойно да заявим, че A1 Smart N9 е поредният жест, който А1 прави за своите потребители“, заяви Александър Кръстев, старши мениджър „Устройства и аксесоари“ в А1.

Хардуерно, смартфонът не отстъпва по нищо на актуалните модели в сегмента. Той разполага с 1.28 GHz четириядрен процесор, 16 GB вградена памет и 2 GB RAM. A1 Smart N9 се предлага в два цвята - черен със златисти акценти (Black Dark) и бял със сребристи акценти (White Silver) и може да се закупи ексклузивно само от клиентите на А1.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови