5G смартфон за всеки от Теленор

5G е във всеки абонаментен план от Теленор, без допълнително заплащане

OFFNews 01 октомври 2021 в 14:03 1181 0

Теленор България предлага широка гама от 5G устройства за всеки потребител на цени, започващи от 9.99 лева. Клиентите могат да избират от над 30 модела дигитални устройства, които откриват за тях пряк път към света на 5G комуникациите тук и сега. 5G е във всеки абонаментен план на оператора, без допълнително заплащане, а от атрактивните цени на устройствата клиентите могат да се възползват при сключване на двугодишни договори за мобилни услуги за определени планове и договори за лизинг.

Освен във физическите магазини 5G устройствата могат да бъдат открити и онлайн. А главозамайващите REALME 8 5G 64GB, XIAOMI Redmi Note 10 5G 128GB, NOKIA G50 5G 128GB, SAMSUNG Galaxy A32 5G 64GB или POCO F3 5G 256GB са на разположение за всички, които нямат търпение да прекрачат прага на новата ера в комуникациите с конкурентна цена, която отговаря на качеството и потребителските желания.

“5G е вече част от нашия живот и наша мисия е да помогнем на потребителите да се докоснат до възможностите на новата технология с качествена 5G мрежа и устройство, което да отговаря в най-голяма степен на очакванията им”, коментира Богдан Узелац, главен търговски директор на Теленор България. „5G е не само за технологично ориентирани хора, но за всеки, който иска да се възползва от възможностите на най-новите технологии, свързвайки се със света наоколо практически отвсякъде. Това е възможност както за онези, които искат да използват Zoom, Viber, Netflix или да играят онлайн игри. 5G е тук и сега и е за всички клиенти, предлагайки им възможността да се радват на отлична свързаност“, добави той.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови