Захарова: Лондон е столица на ядрена държава, не трябва да плаши Русия

Последна промяна на 13 март 2018 в 21:29 10912 5

Никой не може да дава на Русия 24-часови ултиматуми. След това, за което говори президентът Владимир Путин, нито един човек не може да влезе в парламента на страната си и да каже: "Давам на Русия 24 часа", заяви говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, визирайки изказването на Путин, в което той представи новите ядрени оръжия на Русия. 

Британската министър-председателка Тереза Мей не разполага с реални факти по случая с отравянето на бившия полковник от ГРУ (военното разузнаване) Сергей Скрипал, каза Захарова в предаването "60 минути" на обществената телевизия "Русия 1", цитирана от ТАСС и БТА.

"Става дума за Лондон, който е столица на ядрена държава", отбеляза тя и добави: "Не трябва да плашат Русия".

Захарова отговори и на изявлението на британския медиен регулатор, че руската телевизия RT може да загуби разрешителното си във Великобритания, ако британското правителство прецени, че Русия е отговорна за отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал.

Тя обяви, че ако спре излъчването на RT във Великобритания, нито една британска медия няма да продължи да работи в Русия.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

448

4

zuljin

14.03 2018 в 06:29

Подигравайте им се на англичаните, но те имат тайно оръжие - училището за магии Хогуортс.

15242

3

Стефан

14.03 2018 в 00:47

А бе, вече е почти един часа, забравих да пусна радиото. Англичаните вече влязоха ли в Москва?
Или ултиматума е по Гринвич, и ще чакаме още малко?

20572

2

sottozero

13.03 2018 в 23:31Колега, всички знаем че това е работа на англосаксонците, които си изпускат нервите заради загубата на световното си господство.

Но това е положението, ще трябва да се примирят.

7091

1

ордер

13.03 2018 в 22:28

РУСИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ТОЗИ СКАНДАЛ!!!!!
Има сигурно стотици начини да се премахне човек без да се предизвикват подозрения. Може например да му падне керемида на главата или да го блъсне кола.
Но всичко е направено точно обратното. Използва се химическо оръжие, което не може да не бъде открито и при всички положения ще засегне и други хора.
Струва ми се че всичко е направено специално с цел да останат повече следи и да се вдигне колкото се може повече шум. Освен това всичко това се случва преди изборите в Русия и преди световното.
Прилича на ПРОВОКАЦИЯ или на нещо криминално.
CUI PRODEST???? Никой не иска да зададе този въпрос, защото тогава става ясно че РУСИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА, КОЯТО НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА ОТ ТОЗИ СКАНДАЛ!!!!!!