Ветеран от войната в Ирак застреля шестчленно семейство в САЩ

OFFNews Последна промяна на 16 декември 2014 в 10:57 3316 2

Ветеран от войната в Ирак е заподозрян в убийството на шестчленно семейство край Филаделфия, САЩ. От понеделник полицията преследва извършителя на престъплението, съобщава "Ройтерс".

Заподозряният е 35-годишния Брадли Уилям Стоун. Мъжът е убил част от семейството на бившата си жена. Жертвите са живеели различни къщи, намиращи се в 3 предградия. 

Все още не са ясни мотивите за престъплението, но според местни медии мъжът страда от посттравматичен стрес, който е причинен от преживяното в Ирак. 

Предполага се, че ветеранът първо е убил сестрата на бившата си съпруга, мъжът й и 14-годишното й дете. Вероятният нападател е прострелял и 17-годишният син на бившата си зълва, но момчето е оцеляло и сега е в болница.

Около час по-късно в полицията получили сигнал за стрелба в друго предградие. Когато органите на реда пристигнали на адреса, те открили две мъртви жени - бившата тъща Стоун и бабата на бившата му жена.

Последна била застреляна 33-годишната бивша съпруга на ветерана от Ирак.

Стоун се е записал в армията през 2002 г. и е приключил службата си през 2011 година. Според военните записки той не е бил ранен в битка, съобщава NBC.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови