В ЕС има повече британци на социални помощи, отколкото емигранти на помощи в Англия

Последна промяна на 19 януари 2015 в 19:11 8516 3

Снимка Fred Bowman.

Британците в по-заможните страни в Европа, които се издържат със социални помощи, са много повече, отколкото емигрантите от тези държави във Великобритания, които се изхранват от социалната система, съобщи "Гардиън".

Изследването на "Гардиън" е проведено в 23 от всичките 28 страни членки.

Най-малко 30 000 англичани получават добавки за безработни в Европа.

Британците, които се облягат на социалната система в Германия, са 4 пъти повече от германците, които правят същото на Острова. Ирландците на помощи във Великобритания пък са 5 пъти по-малко от британското малцинство, получаващо социална подкрепа в Ирландия.

Помощите в някои страни дори са по-големи от тези в Англия. Един безработен британец във Франция взема 3 пъти повече пари от държавата, отколкото безработен французин на Острова.

Сметките, които плащат Финландия, Швеция, Дания, Белгия, Люксембург, Германия, Австрия, Франция и Ирландия за британските безработни, са почти три пъти по-високи, отколкото струват на Великобритания имигрантите от тези страни.

Неоснователни са и обвиненията срещу българите и румънците, че масово имигрират във Великобритания, за да източват социалната система. Българите и румънците на държавна издръжка там са съответно 500 и 1000.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.01 2015 в 22:21

Е то като се загледа човек в статистиките, еле па ако помисли малко, отиде та се не видя общественото мнение.

Примерно в България от социални живеят повече избиратели на Атака, отколкото цигани.

19.01 2015 в 21:33

те джихадистите ,ще я оправят британия!Иначе,източноевропейците са виновни!тъпаци!


19.01 2015 в 20:27

Избори идват и сега се оказ че с малоумната анти ЕС пропаганда създадоха чудовище дето ще изгони досегашната политическа лкаса от удобните кресла, че може ид а застраши бъдещето на Великобритания.....

да си сърбат кашата. Така или инак острова е обречен - така каза Сорос