Quantcast

Френският посланик: Атентатът няма да промени политиката ни към имигрантите

OFFNews Последна промяна на 07 януари 2015 в 22:10 5011 7

Атентатът в Париж, при който загинаха 12 души, няма да промени политиката на страната към имигрантите. Това заяви пред bTV френският посланик в България Ксавие дьо Кабан.

Във Франция има хора с радикални идеи, но те са родени като французи – католици или мюсюлмани. Показателно е това, че според очевидци на нападението стрелците са говорили френски без акцент.

Един имам в малък град близо до Париж каза, че това няма нищо общо с неговата религия, че хората, които са направили този атентат, са продали душата си на Дявола. Това значи, че повечето религиозни хора са против този атентат, подчерта Дьо Кабан.

Загиналите са известни лица във Франция, които винаги са показвали смелост и готовност за борба против омразата. Екстремистите са решили да унищожат свободата на пресата с атентата си, коментира посланикът.

При атентат срещу френското сатирично списание "Шарли Едбо" загинаха 12 души, 10 бяха ранени, като 7 от тях са в критично състояние. За момента нито една групировка не е поела официално отговорността за терористичния акт. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.01 2015 в 01:29

Политиката спрямо имигрантите няма нужда да я променяте. Но политиката спрямо ония, които не уважават нито културата, нито достиженията ви е време да я промените.

08.01 2015 в 01:04

Правилно, не бива да ставаме като варварите - та те на това разчитат.

Но, време е да създадем коалиция от европейски страни, които да изпратят войски, които да прекършат гръбнака на Ислямска държава. Лошото е, че след нея пак ще има възход на Асад, а Ердоган ще започне да се вайка, че кръстоносци са отишли в земята на исляма и бля-бля. Но оставим ли ги - ням ада излезе нищо добро, ще станат още по-нагли.

07.01 2015 в 23:48

А трябва да се промени отношението им към емигрантите от северна Африка и близкия изток. Трябва да се промени и отношението към източно европейците!

Европейците най-сетне да се сетя,т че не българите и румънците са им проблем. Щото общо сме 25 милиона и в крайна сметка си имаме къде да живеем и горе долу какво да работим. А дори и да идем из Европа в болшинството отиваме да работим и да сме едни примерни граждани, дето взимат работа от която местните странят. Адаптираме се към местните порядки, езици и нрави. До толкова се адаптираме че някои пародиино забравят от къде са тръгнали и дори забравят езика на който са проговорили.

ама не Във Франция и Англия е хиляда пъти по-лесно да влезеш и заживееш като арабски терорист, щото явно си политически бежанец и трябва да те хранят и поят. Пък българите очевидно са нежелани натрапници дето искат да се трудят......

Не си ли виждат тия французи градовете? Не виждат ли че Европейската им идентичност изчезва? Не виждат ли че жилищните квартали приличат на предградия на Триполи или Кайро? Не виждат ли че вместо коледни елхи, колят овни за курбани....

07.01 2015 в 23:35

Гацо каза!
Вече са известни имената на терористите, това са Саид Куаши и брат му Шериф Куаши и Хамид Мурад. Саид се е родил в Париж през 1980, а брат му Шериф през 1982 пак в Париж. Имат френско гражданство. Хамид Мурад се е родил през 1996 г.
Били са в Сирия, съмнения за участие в частите на Ислямска държава...
САМО ЧЕ – спецслужбите твърдо са знаели, че поне двамата са ходили в Сирия и дори има подозрения, че точно службите са ги пратили в Сирия...
Е, сега възниква въпроса, какво са правили службите като младежите са се върнали от Сирия, спали ли са?!?!?
"Rebus sic standibus!" (на турски, използван от българи – това е дереджето).
Гацо каза!

07.01 2015 в 23:34

"няма да промени политиката на страната към имигрантите"

Оо, ще промени, и още как. Абсолютно нищо не зависи от господин френския посланник и политиците, от които е част. Мари льо Пен сега със сигурност ще спечели президентските избори.

Може би все пак бялата цивилизация няма да се самоубие и нещата в Европа малко по малко ще си дойдат на мястото.

07.01 2015 в 23:32

Еми не си спомням кога за последно християни или евреи в Европа са нахлули в някое ислямско свърталище?!

Може би пък точно това да е причината мангустите от Близкия Изток да стават все по-нагли, и да посягат на евпорейската цивилизация и култура.

Само че ДЕМОНОКРАСТИТЕ, ЛИБЕРАСТИТЕ, ТОЛЕРАСТИТЕ, МУЛТИКУЛТУРАСТИТЕ и педерастите не го разбират това, и заради тях ще страдат всички нормални бели хора на континента, ако този проблем не получи ОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ.

07.01 2015 в 22:44

Абе как само мюсулмани са си продали душата на дявола и се взривяват и колят при най-малкото нещо, което ги издразни.