Полицията идентифицирала 32 от нападателите в Кьолн, 29 са мигранти

OFFNews Последна промяна на 08 януари 2016 в 17:05 7860 15

Снимка EPA

Полицията идентифицирала 32-ма от нападателите в Кьолн през новогодишната нощ. 29 от тях са мигранти, обяви говорителят на вътрешното министерство на Германия Тобиас Плате, цитиран от Reuters.

31 от мъжете са разпознати поименно. Сред тях има 9 алжирци, 8 мароканци, 5 иранци, 4 сирийци, 2 германци, иракчанин, сърбин и американец.

18 от тях са подали молби за убежище в Германия.

По-голямата част от престъпленията от новогодишната нощ в Кьолн са кражби и телесни повреди, като има и три, свързани със сексуално насилие, допълни говорителят на вътрешния министър.

Двама души са били арестувани. На телефоните им са открити видеа от нападенията в Кьолн.

Над 100 жалби от жени, подложени на нападения и сексуално насилие, бяха получени в полицията в Кьолн след новогодишната нощ. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.01 2016 в 14:53

Един българин поне няма ли?

09.01 2016 в 09:36

На какво цъкаш минус бе идиот. Даже не може да си направи сметка, че Спирит е постнал текст от друго място.
Егати завършения идиот! Кой те взе на работа да даваш дежурства в почивните дни и да "формираш общественото мнение"?!

Текста за Германия е на Емил Андреев.

09.01 2016 в 09:13

Ама как хубаво "светите" платените непеошници! От групата на орките само танГ го няма. Я драснете нещо и от негово име.
аргине, тъпак продънен, абе защо не си написал, че си го заслужаваме да работим по строежите бе идиот?! Или пък, че германците си го заслужават да им натресат 1млн некачествен биологичен материал, който нищо не може и не знае, но е свежа кръв и има хоризонт за бачкане 30години.
Тоя па другия идиот станал в събота преди 6 да бърза да се "изплющи" професионално. Че и обяснява как не бил простак като останалите. Ами за простак не знам, възможно е, но че си безмозъчна платена ку.ва е ясно. Друго не може да обясни поста ти.


Безмозъчни платени тамагочита.

09.01 2016 в 05:47

Спиртосания, освен ракията не спирай и хапчетата ;)

Тези неща ги разправяй на старчетата в кварталната кръчма.

Да не мислиш, че тука всички сме тъпаци като теб?

08.01 2016 в 20:57

Тоа spirit, дето работи за по 400 евро на строежите големя "Германия" е видял. Вярвайте му. ;)

08.01 2016 в 20:16

Гнусна путинова пропаганда.

Това не може а бъде, вероятно са били рашняци.

Омерзен съм.

08.01 2016 в 20:07

Едни говняци като Спиртосания седят в един рейс в Мюнхен и се хвалят как рязаните станали вече 4 мил., и как скоро щели да завземат Германия....на следващата спирка слиза една възрастна германка, поглежда рязаните и им казва....момчета ,те и евреите бяха 6 мил.

08.01 2016 в 18:17

Спирите, аз като отдавна повтарям, че Германия е гнилата ябълка на Европа, тук всякакви "евраталнатисти" скачат като опарени.

Ти си стоял по-дълго там, а аз ходя от време на време в командировки, та културният ми шок е винаги свеж. Преди на третия ден вече исках да се прибирам, ама последния път в Хамбург, още на втория ден започнах да си гледам часовника.

08.01 2016 в 18:04

Нормално е сред 1 000 000 души да има 32ма келеши. Процентът на келешите сред германците е по-голям. И стига вече с тая истерия заради няколко ощипани госпожици. Ако това са "безчинствата" на бежанците - значи всички страхове са били неоснователни.

08.01 2016 в 18:00

28 от 32, това прави точно 87.5%. Има ли някой в немската или баварската полиция който да е запознат с тъй наречения анализ на данни?

Ясно е, че ако един човек няма документи, няма препитание, не знае езика, не знае и какво точно търси в една страна, но смята, че е там "защото меркел го е поканила" (цитирам дословно един от арестуваните), то такъв човек автоматично се маргинализира и криминализира, дори в началото да не е имал лоши намерения. А след тези случаи, хващам се на бас, немските работодатели ще минат и през иглено ухо само и само да не наемат хора, за които се смята че са участвали в тия посегателства, и за по-безопасно ще отказват работа на всички бежанци (без разлика на възраст, пол, и образование - съвсем политкоректно!) Което ще направи така, че дори свестни мигранти, където има такива, няма да намерят работа. "Решението" - криминализация и престъпност. Когато човек няма какво да яде, ще не ще ще се хване за най-стария занаят - кражби, пиянства и уличен живот. Къде бяха немските политици, за да не могат да съобразят това? Къде бяха немските служби, че да не могат да дадат една преценка и прогноза какво следва от тези безумни политически решения? Къде беше най-сетне, немското гражданско общество? Германия много говори за интеграция, но пропуска да отбележи фундаменталния факт, че такова нещо като светкавична интеграция никога не е имало и не може да има. Питам какво правим с тези хора ПРЕДИ да са се интегрирали? Възмущение предизвиква напълно неадекватната реакция на тези хора, а се надявам в нашето МВнР още да не са изпаднали и те в епидемията на европейското слабоумие!