Quantcast

По Нова година в Швейцария и Австрия също е имало сексуални нападения над жени

OFFNews Последна промяна на 07 януари 2016 в 22:00 10796 14

На 31 декември са били извършени многобройни сексуални нападения над жени в Швейцария и Австрия. Те са подобни на нападенията, извършени в Кьолн, Германия, съобщиха АФП и в. "Ди Пресе".

Те са се случили в градовете Цюрих и Залцбург. Швейцарската полиция е започнала разследване и призовава всеки свидетел или жертва на престъпленията да съобщи в полицията.

Органите на реда в Цюрих са получили 25 сигнала за кражби в новогодишната нощ, някои от които са били придружени и от сексуално посегателство. Няколко жени посочили, че били заобиколени и опипвани от "няколко мъже с мургава кожа", които след това са се смесили с тълпата.

В Залцбург също са получени множество оплаквания за сексуален тормоз. Една от потърпевшите твърди, че двама мъже са започнали да я тормозят сексуално, след което са отмъкнали телефона й. Според нея мъжете са били с чуждестранен произход и в групи от по 8-10 души.

Властите са задържали и 24-годишен афганистанец по обвинение в изнасилване на жена, която срещнал в заведение в града. Според властите сигналите за сексуални нападения срещу жени са започнали да постъпват дни преди Нова година.Например на 26 декември две момичета са били нападнати от десетина млади мъже.

До момента от сексуално нападение през последната седмица са се оплакали в полицията десетки жени в германските градове Кьолн, Хамбург, Берлин и Щутгарт.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.01 2016 в 18:46

До: 06

Правилно си го формулирал това: "Нашата армия е навсякъде около вас, при сигнал можем да се вдигнем като един във всички европейски държави. И това е което ще направим първо с жените ви."

Прочети корана и ще видиш, че практически всеки мюсюлманин е войн на алах. Това му е основната функция, възложена от всевишния психопат, който нарежда на мюсюлманите да налагат СВЕТОВНО ГОСПОДСТВО и в замяна получават плячка, жени-робини и ако дадат фира в битка заминават в рая да си получат 72-те девици и постоянна ерекция.

Инструкциите за война идват директно от корана и хадисите - "свещените" книги на този сатанински култ към смъртта. Ислямът е по същество мафиотска система за насилие. Ислямът е по дефиниция тирания. Ислям значи "подчинение".

08.01 2016 в 17:39

Владо,
Аз не претендирам за познаване на историята - опитвам се да чета, да научавам и да свързвам факти.
Аз мисля, че пък е грешно да слагаш равенство между контролираното заселване на чужденци преди години особено в соц. страните, в които имаше доста по-строг режим на пребиваване. Също според мен се отнася и за задна Европа. При това регулирано заселване ( визи, зелени карти и т.н) интеграцията беше по-лесна и възможна. И едва ли са били приемани хиляди хора ( в Германия около милион) за много кратко време. То и самата статия, която коментираме потвърждава, че вече има проблем.
До тук не коментирам нищо по отношение на Русия, САЩ или ЕС - нямам и такова намерение. Лично аз съм доста свързан със западно-европейски държави, за да имам някакви други тежнения.
А макар да съм абсолютен лаик по история, не мисля, че паралелите между 14 и 21 век са много далечни. Факт е, че разделението на България на три части я отслабва фатално. Факт е , че трима братя не се съюзяват срещу общ враг, а се бият помежду си. И тримата загиват. Загива и държавата. Това не е ли близо до факта, че в момента се продава българската държава за чужди интереси - няма значение дали са руски, американски, турски или други?
Това е моето мнение на лаик и не претендирам да се равнявам с вас знаещите.

08.01 2016 в 17:20

Новак,

учудвам се с каква лекота слагаш равенство между 13-14 век и 21 век. Да не говорим, че това което пишеш изобщо не звучи като 'познаване на историята'.
В Европа вече живеят десетки милиони мюсулмани от десетилетия насам без да са се случили някакви особени събития на расистка основа. Някога, в годините на Развитото соц. общество у нас също водеха големи групи чужденци от 'братските страни' на Азия и Африка.
Изведнъж сега точно това стана някакво знаме за руската международна пропаганда. Не мога да си обясня защо.
Най-вероятно се търси просто всяка една възможност да се създава и търси разкол сред страните на ЕС.

08.01 2016 в 16:24

Владо, не се имам за "рускитутка", но си мисля следното.
Когато през 13-14 век османските турци се появяват на полуострова те не са възприемани като директна заплаха от големите тогава Византия и България, които воювали помежду си. Те не са били многобройни. Даже част от местното население особено в Тракия си сътрудничели с турцитета даже ги възприемали като защитници (бодигардове) пред постоянно сменящата се ту византиска ту българска власт. Някои местни феодали даже воювали на страната на турците срещу други християнски феодали. Тогава сигурно пак е имало фили и фоби макар да са се казвали по друг начин. Всички знаем какво е станало в края на 14 и в началото на 15 век.
Има една много голяма, даже стряскаща прилика между тогава и сега - нахлуващите племена носят друга религия и култура. И тогава и сега тези хора не се интегрират към местните, а те интегрират местното население към своята вяра - сега на този процес му казваме потурчване.
Загледани в пъповете си, делящи се про и анти, на русофили/русофоби, американофили/американофоби и т.н може пак да допуснем грешките на синовете на Иван-Александър разделили България и станали лесна плячка на турците.
Историята е хубаво да се знае и по-важното е да се правят изводи.

08.01 2016 в 15:14

Не мога да разбера настървението с което рускитутките нападат бежанската вълна. Сякаш нещо ги засяга лично. Никой от милионите тръгнали на запад не искат и да чуят за България. Всички искат да живеят нормално в човешки условия така, че опастност за изнасилвания б БГто няма. / ако правилно съм разбрал страховете им/ :-)
На Германия и трябват черноработници и си ги взема. Там има вече над 4 млн. турци. Сигурно ще има културен шок или пък организирани провокации, но кой освен Германия би могъл да се справи с подобно предизвикателство?
Заведнъж се оказва, че рускитутките са страшно загрижени за съдбата на ЕС?!
ГОЛЯМ ПАРАДОКС!!

08.01 2016 в 13:02

Първо да си погледнем оклепаната с ла...на държава и после да съдим запада, а? Там поне имат държави, а тук май все пак стана турски кенеф.

08.01 2016 в 07:44

Пусти европейки, не се научиха да носят фередже на улицата! Още малко и на Коч Байрам ще излязат все едно са у дома си!

Не разбрах само дали кметовете на Цюрих и Залцбург са им обяснили че сами са си виновни?

08.01 2016 в 07:41

Изглежда нещо ѝ куца на западната демокрация,щом някаква изкукала тьотка може да вкара 1-милионна чужда армия в страната си,без да пита демоса.

08.01 2016 в 02:15

Не ми се иска да навлизам в теория на конспирацията, но тези нападения може да са координирани и това е на практика много по-страшна терористична заплаха от който и да е атентат. Посланието е - "Нашата армия е навсякъде около вас, при сигнал можем да се вдигнем като един във всички европейски държави. И това е което ще направим първо с жените ви."
Май европейските дебелогъзи политици ще започнат да загряват какво са направили и какво ги чака. От тук нататък само Бог може да спаси Европа.
Обикновено реакцията е крайна естествено с обратен знак - та вижте, че почти във всеки коментар се споменава малкият австрийски художник. Всъщност баба Меркел донесе това, от което най-много се страхува. Да й е честито.

08.01 2016 в 00:17

Интересно защо швайцовете не са спукали от бой мангустите. Там военната служба е задължителна. Интересно ми е дали либерастите ще бъдат влачени за червата по улиците от нормалните граждани или мангалите, когато нещата опрат до кокъла. Редовият либераст е полезен идиот, директно за психодиспансера.