Фронтменът на "Eagles of Death Metal": Дете оцеля под коженото ми яке

OFFNews Последна промяна на 22 ноември 2015 в 15:33 5862 2

Снимка Youtube

Групата, изнасяла коцерт в зала "Батаклан" в Париж по време на терористичните атаки, проговори за първи път пред списание VICE относно клането по време на музикалното събитие, при което 89 човека бяха убити.

Фронтменът на "Eagles of Death Metal" Джеси Хъджис разкри, че въоръжен човек е нахлул в съблекалнята на музикантите, където са се били скрили няколко души. Всички те били убити с изключение на малко дете, което се било скрило под коженото му яке.

"Хората се правеха на мъртви и бяха толкова уплашени. Основната причина, че толкова много бяха убити, е, че много от присъстващите не искаха да оставят приятелите си. Много хора заставаха пред другите, за да ги предпазят", разказва той, като останалата част от интервюто ще излезе следващата седмица.

Членовете на бандата са невредими и в изявление в четвъртък те казаха, че са ужасени от случилото се и все още се опитват да го превъзмогнат.

"Въпреки че сме свързани в болката с жертвите, феновете, семействата и гражданите на Париж и с всички, засегнати от тероризма, ние сме горди, че заедно се изправяме с нашето ново семейство срещу тероризма и че сега сме обединени от една обща цел - тази на любовта и на състраданието", пишеше в изявлението им.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.11 2015 в 01:38

..."Основната причина, че толкова много бяха убити, е,..."
ОСНОВНА ПРИЧИНА ЗА ТОЛКОВА УБИТИ Е, Ч Е НЕ Е РАЦИОНАЛИЗИРАН(!) ПОДЧЕРТАВАМ, РАЦИОНАЛИЗИРАН, А НЕ ЛИБЕРАЛИЗИРАН РЕЖИМА ЗА ПРИДОБИВАНЕ И НОСЕНЕ НА ОРЪЖИЕ!! АКО НАСРЕЩА НА ТАЗИ СТРАХЛИВА, ПОДЛА МРЪСНА ПЕДЕРАСТКА ГРУПИЧКА ФЕНОВЕ НА ДОЛНИЯ ПЕДОФИЛ МОХАМЕД ИЗВЕДНЪЖ БЯХА ИСКОЧИЛИ СТОТИНА ДУЛА С МАГНУМ ПАТРОНИ - ЩЧХА ДА УМРАТ УДАВЕНИ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ИСЛЯМСКИ ЛАЙНА ПРЕДИ ОЩЕ ДА ДРЪПНАТ СПУСЪЦИТЕ ИЛИ ДА НАТИСНАТ БУТОНИТЕ! АКО ПЪК БЕШЕ СТАНАЛА ПАТАКЛАМА - СЛЕД ПЪРВИЯ ИЗСТРЕЛ ЩЯХА ТЕ, ИСИЛАМОФАШИСТКО-ПЕДЕРАСТКИТЕ ФЪШКИИ ДА СТАНАТ НА КАЙМА, А НЕ НЕВИННИ ХОРА!!

22.11 2015 в 15:44

Сигурно е било от кожа на бронтозавър