Quantcast

Брюксел в опасност, Абдеслам - към Германия

OFFNews Последна промяна на 23 ноември 2015 в 07:28 7895 3

В Брюксел остава в сила най-високата степен на опасност, училищата и метрото са затворени и днес. Причината - продължава да съществува „сериозна и непосредствена" заплаха. 

Щаб квартирата на НАТО ще отвори врати с гъвкаво работно време, съобщи официалният представител на Северноатлантическия алианс Оана Лунгеску. 

Канада затвори дипломатическото си представителство в Брюксел „до второ нареждане".

16 души бяха задържани при антитерористичната операция в Белгия тази нощ, един от тях е леко ранен. Сред задържаните не е основният заподозрян за атентатите в Париж от 13 ноември - Салах Абдеслам. Според белгийски медии той е бил забелязан от полицията в Лиеж в неделя вечерта, но е избягал с черно BMW към Германия. Информацията не е потвърдена официално.

Европейският съвет отмени повечето срещи, предвидени за днес, с изключение на най-важните. Службата за сигурност на политическата институция повиши вътрешното ниво за опасност до „оранжево", съобщи бТВ. Решението няма да засегне работата на Еврогрупата, на Съвета по образование, както и дейностите, свързани с младежта, културата и науката, и редица други срещи на високопоставени чиновници в съвета. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.11 2015 в 10:12

Палиш сеното и после минаваш с магнит през пепелта. Ей, никакво инженерно мислене нямате...

23.11 2015 в 09:08

Според теб как се търси игла в купа сено?

23.11 2015 в 08:26

Един психопат вече една седмица разиграва армиите и спец частите на няколко европейски държави. Какво ли щеше да стане ако психопатите бяха двама, или не дай си Боже трима... може би Белгия, Франция, Германия, Холандия директно щяха да обявят капитулация?

Да си направят изводите и да действат безкомпромисно с всякаква ислямска измет, стига с тия криворазбрани ценности и либерализъм!