Quantcast

Бин Ладен подкрепял Обама в борбата с климатичните промени

OFFNews Последна промяна на 02 март 2016 в 07:54 2704 5

Бин Ладен подкрепял Обама в борбата с климатичните промени

Покойният лидер на "Ал Кайда" Осама Бин Ладен е написал писмо до американския народ, в което призовава за подкрепа на президента Барак Обама в борбата с климатичните промени. Писмото е част от документите, които бяха разсекретени от президентската администрация, съобщава БНТ.

Писмото е било сред материалите, конфискувани от убежището на Бин Ладен в Пакистан, където той беше ликвидиран от американски командоси през май 2011 година. То е без дата и без подпис и е адресирано до американския народ.

Според представители на щатското разузнаване то е написано от Бин Ладен, малко след като Обама е започнал първия си президентски мандат.

Безпокойството на Бин Ладен от климатичните промени излезе наяве още от първия пакет от документи от скривалището му, които бяха направени обществено достояние през миналата година.

В новото разсекретено писмо лидерът на "Ал Кайда" зове американците да започнат велика революция за свобода, която да освободи американския президент от пагубните влияния на корпоративните лобисти.

Според Бин Ладен това ще направи Обама способен да взима разумни решения за спасяването на човечеството от вредните газове, които заплашват неговата съдба.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.03 2016 в 10:46

Абе Го4о, не четеш ли, че Бин Ладен е убит през 2011 г. Обама встъпва в длъжност през януари 2009 г., а сега това е вторият му мандат. В рамките на 2 години /от 2009 до 2011/, докато е бил жив не е ли могъл Ладен да пише на Обама. Сега, дали наистина има такова писмо е отделен въпрос, ама статията въобще не е глупава.

02.03 2016 в 10:23

Бин Ладен жив ли е? От оня свят ли подкрепя Обама? Дано и Путин го подкрепи от ТАМ в най-скоро време, та да миряса света!

02.03 2016 в 09:38

Естествено,че ще го подкрепи,нали трябва да има ислямистка солидарност помежду им,в отгоор хюсеин обама соонсорира редиьа терористични организации,които доведоха до великата "арабска пролет";)!!!

02.03 2016 в 08:54

Дааа, терористите от цял свят се подкрепят взаимно. Разлика в действията и резултатите между Обама и бин Ладен няма. Много утрепани хора и малко климатични промени.

02.03 2016 в 08:08

Да започнем деня с ведро настроение.