Кание Уест показа обувки от модната си линия, потребителите им се подиграха (снимки)

OFFNews 24 април 2018 в 13:16 21317 0

След психическия и емоционален крах, който Кание Уест преживя преди година, рапърът успя да се завърне под прожекторите с нова модна колекция.

Уест е известен сред звездите с безупречния си вкус и дори съпругата му – Ким Кардашиян, споделя, че той ѝ съобщава какво ще бъде модерно и кое би отивало на фигурата ѝ.

Но с последната си колекция Кание успя да изненада неприятно почитателите си, които изявиха сериозно недоволство срещу конкретен модел обувки. Според тях те са нещо между обувките „Крокс“, „Лего“ и гъба за баня.

Потребител на социалната мрежа Twitter, който е инвалид и ползва количка, заяви, че дори тези обувки да му помогнат да проходи, няма да си ги купи.

Други реакции включваха коментари от рода на "Баба ми смята, че са изключително удобни, защото не се хлъзгат, докато се къпе", "Ако имам 3D принтер, ще си направя собствени", "Приличат на затворнически обувки", "Изглеждат като закуската на Скуби Ду" и т.н.

Рапърът със сигурност ще спечели достатъчно от продажбата на модела, дори да бъдат купени, само да се критикуват. Няма лоша реклама.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови