Дъщерята на Синди Крауфорд стана манекенка

OFFNews 09 октомври 2017 в 11:20 59116 1

Снимка Instagram

16-годишната дъщеря на Синди Крауфорд следва стъпките на майка си в модния бизнес.

Бившата манекенка защити решението си да позволи на дъщеря си Кая да влезе в бранша. Бившата манекенка коментира критиките, които бяха отправени по неин адрес, че една отговорна майка, запозната с този бизнес, няма да позволи на дъщеря си да дефилира толкова млада. Крауфорд заяви, че се притеснява повече за Кая, когато шофира, отколкото когато е на подиума.

Кая направи модния си дебют в седмицата на модата в Ню Йорк миналия месец, само няколко дни след като навърши 16 години, и оттогава взе участие в няколко модни ревюта.

„Искаше ми се да забави стъпките си в тази посока още една-две години, но възрастта й е нормална за стартиране в този бизнес. Добре е за децата ми, че аз съм запозната със света на модата и смятам, че няма по-добър съветник от мен“, заяви Крауфорд.

Синди и Кая дефилираха заедно на ревюто в почит на Джани Версаче в седмицата на модата. В него взеха участие моделите на 90-те Клаудия Шифър и Наоми Кембъл и се включиха действащи модели като Кая, Джиджи и Бела Хадид и Кендал Дженър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови