10 известни личности, които се превърнаха в модни икони през 2017 (снимки)

OFFNews 30 декември 2017 в 10:29 58021 0

Снимка THUNDER/EAST NEWS, Frederick Taylor/Broadimage/EAST NEWS

2017-а година бе изпълнена с нови тенденции и завръщане на стари такива в модната и козметичната индустрия. Известните личности имат властта да налагат стилове в грима, прическите и дрехите с лека ръка и да се превърнат в модни икони с едно минаване по червения килим. Представяме ви 10 известни дами, които завинаги оставиха своя отпечатък в модната история:

1. Никол Кидман

50-годишната актриса се появи в червена рокля с вплетено бижу, която подчертава кръста й и се разширява в "бухнала" пола. Обърнете внимание на различните обувки. Това не е грешка, а трик, наложен от "Келвин Клайн".

2. Ел Фанинг

Едно от най-ярките облекла на филмовия фестивал в Кан беше бялата сатенена рокля на Ел Фанинг, творение на Вивиaн Уестууд. Изчистена отпред и много нестандартна отзад, роклята имаше рисунки, направени сякаш от малко дете.

3. Дженифър Лопес

Певицата се появи на наградите People's Choice в изискана кадифена, бродирана с кристали рокля от Рим Акра. Лопес бе награден за ролята си в криминалния сериал "Shades of Blue".

4. Джулиан Мур

На Филмовия фестивал във Венеция най-обсъжданото облекло беше роклята на Джулиан Мур от Валентино, която тя допълни с изтънчена прическа.

5. Ема Стоун

Ема Стоун, която спечели "Оскар" за Най-добра актриса на тазгодишните награди, бе облечена със семпла ретро рокля. Въпреки скромния си вид, тя бе сред най-запомнящите се и изискани на церемонията.

6. Зоуи Кравиц

Актриса, модел, певица и една от най-елегантните жени на Холивуд, дъщерята на Лени Кравиц знае как да се облича по време на важни събития. Тя винаги е залагала на смели и нестандартни решения като тази рокля.

7. Риана

За наградите "Грами" певицата избра да носи светъл и къс топ, който да подчертае татуировката, която се намира под гърдите ѝ. Полата е на Armani Prive. Цялата комбинация остана неразбрана за по-голямата част от публиката,но въпреки това успя да направи запомнящо се представяне.

8. Кейти Пери

Най-ярката звезда на наградите MTV Video Music Awards стана Кейти Пери, която беше водеща на церемонията. Тя пя и обявява номинациите, а също така изуми модерните критици с футуристичната си рокля, която допълни с големи черни обеци.

9. Кара Делевин

Девелин обръсна главата си за ролята във филма "Една година живот", а костюмът ѝ завърши нестандартната визия.

10. Бионсе

Бионсе се появи на наградите "Грами" бременна и облечена като богиня. Хората реагираха доста остро на смелото облекло и заявиха, че певицата прекалява, но въпреки това изпълнението ѝ бе едно от най-запомнящите се.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови