Жозе Моуриньо с мнение за развода на Бранджелина

OFFNEWS 23 септември 2016 в 20:11 9133 1

Разводът между холивудските знаменитости Брад Пит и Анджелина Джоли е тема номер 1 в светските хроники на планетата. Не стихват коментарите и ваденето на кирливите ризи на всеки от двойката, позната още и като Бранджелина.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо също си има мнение по темата, макар и изказано през 2006 г., когато Брад и Анджелина са все още нова двойка.

Тогава Жозе е мениджър на Челси и се намира в САЩ на предсезонно турне. Лондончани висят оттегчени в хотелско фоайе в Лос Анджелис, а Жозе е кисел и споделя ужасните си впечатления от ваканцията в Бразилия.

В този момент през входната врата на хотела преминава изоставената от Пит заради Джоли актриса Дженифър Анистън, която била по-прекрасна от всякога.

Ченето на Моуриньо и останалите спортисти увиснало, разказва журналистът Роб Бийзли в книгата си за португалеца, която предстои да излезе в петък на Острова.

"Върви по дяволите, глупако Брад Пит. Дженифър Анистън е върхът, а Джоли пълна нула", казал Моуриньо и разсмял компанията с имитиране на месестите устни на Анджелина.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови