Веселяка от Лестър стъжни живота на Дин

OFFNEWS 30 октомври 2016 в 14:10 4106 1

Световният шампион и лидер в ранглистата Марк Селби спечели титлата от ранкинг турнира International Championship в Дачин (Китай).

Британецът поведе с 8:1 фрейма след сутрешната сесия на местния любимец Дин Дзюнхуей. В следобедната сесия Веселяка от Лестър имаше нужда от само два фрейма, за да спечели трофея и да прибави нови 125 000 евро към банковата си сметка. Това се случи много набързо, а самият Дин се отказа и от минималния шанс да остане в мача и поздрави Селби в края на 11-ия фрейм.

В изиграните общо 11 партии Селби реализира седем халф-сенчъри брейка, докато 29-годишният китаец не направи нито една серия от 50 или повече точки.

Успехът бе сладък реванш за Селби за загубата с 6:10 фрейма на финала на турнира в Шанхай в края на септември.

Китаецът и англичанинът бяха играли общо 24 мача помежду си до момента, като в 12 победител е излизал Селби, а в 11 - Дзюнхуей. Двамата имат и едно равенство в групите на Висшата лига през 2008 година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

1

Лопе де Вега

30.10 2016 в 17:45

Срам! Дин се изложи както никога досега. Тази прекрасна игра не заслужава такова отношение. Сега пак ще има съмнения за участие на азиатските тотализатори в крайния резултат. Селби беше съвършен, въпреки,че нямаше кой да му създаде затруднения. Това си беше тренировка, не снукър.

Поздрав!
 
X

Да помогнем на украинските деца!