Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Турнир Първа Лига през август

OFFNews 11 август 2022 в 19:07 1966 0

turnir
турнир първа лига

Сезон 2022/23 на българската Първа Лига по футбол вече е в ход. Първите мачове бяха изиграни, но все още е твърде рано за генерални оценки относно представянето на отборите. Със сигурност обаче родните фенове са щастливи, че отново ще имат възможността да подкрепят любимите си тимове.

Когато говорим за спортни залози, нашето българско първенство остава едно от най-предпочитаните от страна на играчите. Поради това не е никак изненадващо, че WINBET стартира специален турнир Първа Лига, предназначен именно за почитателите на футбол с марката “БГ”.

Турнирът за Първа Лига на WINBET - включи се още сега

В периода между 4 и 30 август, WINBET организира летен турнир за спортни залози, вдъхновен именно от българския шампионат по футбол. Общият награден фонд на надпреварата достига 50 000 лева, като различните потребители се съревновават в общо класиране спрямо постигнатите от тях резултати.

Победителят във всеки един кръг ще получи награда в размер на 2000 лева, докато спечелването на целия турнир може да ви донесе приз от 3000 лева.

Добрата новина е, че WINBET не са поставили твърде ограничаващи изисквания на участниците, дори напротив. Операторът посочва, че няма ограничение за минималния коефициент за залог, нито има такова за минималната заложена сума. И нещо важно - не е налице ограничение и за общия брой поставени залози от страна на потребителите.

Все пак имайте предвид, че залози, направени с бонус средства, няма да се считат за валидни. Можете да играете както с единични, така и с множествени спортни залози. Кеш аут е позволен, а всеки един залог ви носи определен брой точки за класирането.

Точките в турнир Първа Лига на WINBET се смятат по следния начин - нетната печалба, умножено по коефициента. Например, ако сте заложили 100 лева, а сте спечелили 250, тогава нетната ви печалба е точно 150 лева. Умножено по коефициент 2.50, това прави 375 спечелени точки. Лесно е, нали?

Важно! WINBET пояснява, че всяка нетна печалба, която в случая е отрицателна, няма да се зачита в полза на потребителя и мястото му в класирането. Под отрицателна печалба разбирайте да сте спечелили по-малко, отколкото всъщност сте заложили. Например - да сте заложили 100 лева, а печалбата ви да е 50. Това в някои ситуации може да се случи посредством използван кеш аут.

Ако се случи така, че с друг потребител имате еднакъв брой точки в класирането, тогава вие ще си разделите съответната печалба.

Първа Лига на България - скъпа ни е, защото си е наша

Макар и често да чуваме подигравки по адрес на футбола у нас и българския спорт като цяло, трябва да отчетем, че те няма как да вървят напред без нашата подкрепа. И въпреки че не може да се сравнява по качество с най-добрите лиги в света, родният шампионат продължава да бъде водещ по генериран интерес сред феновете у нас. Това се доказва и от телевизионните рейтинги, които ясно показват, че големите дербита от Първа Лига са с най-висок зрителски дял в България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!