Приказката на Лудогорец (видео с всички голове от евротурнирите)

Деян Спасов 27 февруари 2014 в 17:15 10891 2

Българският представител в Лига Европа впечатли цяла Европа с постоянната си игра и днес ще се изправи в битка за 1/8 финалите.

Лудогорец (Разград) тази вечер ще играе срещу Лацио в мач от 1/16 финалите на Лига Европа от 20 ч. на стадион „Васил Левски“ в София. В първия двубой в Рим българският тим победи именития си съперник с 0:1 и остави голяма следа във футболната ни история.

Европейското представяне на Лудогорец е достатъчен повод да се чувстваме горди, след като тимът от Разград елиминира последователно Слован Братислава и Партизан в квалификациите за Шампионска лига. След това, въпреки загубата, се представи достойно срещу швейцарския гранд Базел.

В турнира Лига Европа дотук Лудогорец регистрира само едно равенство и шест победи в мачовете си срещу ПСВ, Черноморец (Одеса), Динамо Загреб и Лацио. Успехите на тима го поставят измежду най-добре представящите се отбори в надпреварата.

Важният днешен двубой на Лудогорец е причината да ви представим компилация с всички голове на отбора в евротурнирите тази година.

Впечатляващите игри на момчетата на Стойчо Стоев през тази кампания могат да накарат кръвта на всеки българин да кипне.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!