Offroad Show & Expo: Поли Генова пя с победителите

OFFNEWS 20 юни 2016 в 14:54 2819 0

Off Road Show & Expo, което се проведе през уикенда на зелените площи на Sofia Ring Mall, беше незабравимо преживяване не само за запалените почитатели на офроуда, а и за всички семейства, посетили екслузивното събитие на лятото в столицата.
Два дни висок адреналин, майсторски 4х4 изпълнения, атрактивни превземания и затъвания в осемте специално изградени екстремни трасета предложиха 23-те отбора професионалисти на посетителите на Off Road Show & Expo в Sofia Ring Mall този уикенд. 24-тият участник в екстремното състезание беше Веско Даков - „навигаторът“ на многофункционалния багер Lännen 8800i на фирма „Геотрейдинг“. Освен, че изгради уникалните и изключително трудни препятствия, той вадеше закъсалите на терен коли под бурните аплодисменти на публиката.

Можем да кажем, че тежката траялна надпревара доста озори състезателите в класовете „стандарт” и „модифициран”, но въпреки това, доста от състезателите се справиха с препятствията, изкопани край столичния „Ринг Мол”. Победители в клас „модифициран” на Off Road Show & Expo станаха Светослав Христов и Георги Митров, следвани от близнаците Ивайло и Петър Цанови. Почетната стълбичка допълниха Ивайло Павлов и Стефан Банков. В клас „стандарт”, победата грабнаха Стефан Стояновски и Ивайло Мишев, които надвиха Бени Бенев и Петър Петров. „Бронза” в категорията отиде в Иван Попов и Мартин Рончовски.

Голямата звездата на двудневното събитие беше Краси Радков. Актьорът от „Шоуто на Слави“ водеше Off-road show &expo ту като Гацо Бацов, ту като Шишо Бакшишо и събираше тълпи от фенове за снимки и автографи. В събота му асистираше и неговия колега Тодор Башянов.

Поли Генова направи финала на събитието незабравим за всички посетители, дошли да се забавляват край Sofia Ring Mall. Любимата попзвезда на България награди победителите в двете състезателни категории – стандарт и модифицирани, след което изпя хита си, спечелил 4-о място на „Евровизия“ – „Дай ми любовта“. Въодушевена от страхотната атмосфера, Поли скочи от сцената върху капака на един от състезателните джипове и завърши изпълнението си оттам под бурните аплодисменти на публиката.

Off Road Show & Expo е част от концепцията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да бъде предпочитана дестинация не само за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство. Миналата седмица такова беше раздаването на Годишните награди на Фондация „Димитър Бербатов“ със специалното участие на футболната звезда, а следващите големи изненади за посетителите на мола ще са първите Български гейм награди на 25 юни, съпътствани от двудневни гейминг турнири, и Фестивалът на цветовете на 2 юли.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови