Quantcast

Над 3 млрд. зрители са гледали откриването на Олимпиадата

ОFFNews Последна промяна на 08 февруари 2014 в 16:10 3554 8

Кадър от откриването на Олимпиадата в Сочи
Кадър от откриването на Олимпиадата в Сочи

Рекордните над 3 милиарда зрители са гледали по телевизията откриването на Зимната олимпиада снощи, съобщиха организаторите.

Церемонията е била излъчвана от 140 телевизионни камери, а в подготовката й са участвали 12 000 души.

На пресконференция преди откриването на Игрите президентът на Международния олимпийски комитет Томас Бах съобщи, че Олимпиадата се предава в повече от 200 страни и територии.

"Това е невероятно число - повече отколкото за лятната олимпиада през 2008 година", каза Бах.

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.02 2014 в 12:21

Българин, само една съъъвсем дребна подробност сте пропуснал. Комунизмът и идеята за СССР не възниква в Русия. Ленин, Троцки, и 90% от членовете на РК не са руснаци. Сталин не е руснак. Ленин е подготвен на Запад. Та в кой е топката и кой е виновен? Кой?

08.02 2014 в 22:55

Да плюеш по Олимпийски игри и да политизираш Олимпийски игри е занимание за завършени идиоти.
То бива злоба и простащина, ама чак толкова не бива.
Болни и психясали злобари!

08.02 2014 в 17:17

“И” като “ИЗРОДИ”

Реших да гледам откриването на Олимпийските игри в Сочи. Защо реших да се подложа доброволно на душевно изнасилване вече не си спомням. Какви очаквания съм имал въобще? Пиша обаче, защото съм възмутен, защото тази пропаганда, която ми поднесоха, е чиста проба лъжа, кражба на истината, наглост от най-голяма величина.

Първо нека си изясним къде се провежда тази Олимпиада, кои са организаторите, защо се провежда там.

Сочи е град в Руската Федерация. Това е държава, която прие активите на СССР, но отказа да приеме пасивите му. Съветският Съюз изтри от лицето на земята държавата Русия в началото на 20-те на 20-ти век по всякакъв начин – уби бившия държавен глава царя Николай II и семейството му, вкара нацията в гражданска война и изби и прогони руската интелигенция, ограби богатствата на руските индустриалци, банкери и търговци, уби предприемчивостта на руските селски стопани, като им конфискува земята и средствата за производство и ги докара до глад, прерастнал дори до канибализъм.

Съветският съюз се разграничи от Русия и създаде нова нация – на съветските народи. Тази нова нация няма нищо общо с онази Русия. След разпада на СССР в края на миналия век се създаде новата Руска държава – Руската Федерация. Тя официално се провъзгласи за наследник на СССР – наследи столицата му, химна му, милицията му, КГБ-то му и ГРУ-то му, армията и ядрените оръжия, день победы и т.н.. Наследи изкуството му, Подмосковние вечера, Могумаев и Пугачева, Ну погоди! и Чунга-чанга, Поручик Галицин и т.н. и т.н..

Но отказа да наследява греховете за избитите през гражданската война, за загиналите през колективизацията, за загиналите през чистките на 30-те години, за загиналите през Втората световна война, за лагерите през целия период на живота на СССР, за инвазията и поробването на Източна Европа, за Берлин 53, за Унгария 56, за Чехословакия 68, за Афганистан 79, за Литва 91. Отказа да наследи греховете за потискането духа на хората.

Церемонията от тази вечер бе олицетворение на поговорката да правиш помен с чужда пита.

Започнаха с представянето на азбуката ( която пред очите на целия свят си присвоиха като руско изобретение- бел. ivo.bg). С изключение на лунохода и първия спътник нищо друго от 20-ти век не изтъкнаха.

Имаше Д като Достоевски.

Не се учеше в училищата, защото е ревностен християнин, защото в „Бесове” осмива почти половин век преди победата им революционерите социалисти и анархисти.

Имаше Т като Толстой.

Учеха го само, защото е написал най-дългия роман и никой не изучаваше философията му, а всичките му деца емигрират и умират като граждани на САЩ и Швеция.

Ш като Шагал – починал като френски гражданин,

К като Кандински – също френски гражданин.

Звучат Стравински – американски гражданин, автор на декадентска музика и Шостакович – жестоко репресиран и потискан и останал известен зарази 7-ма симфония.

Звуча, че и го повтаряха Чайковски – известен и с хомосексуалността си, заклеймена тези дни от кмета на Сочи и кой ли не.

Защо бе, другари? Защо се фукате с това? Това не е ваше, това вие го отричахте и забранявахте.

И когато си мислех, че в историята на тази страна липсва един век, все пак ни представиха и най-силната част на шоуто си – върху музиката на Свиридов „Время, Вперед!”, известна ни най-вече от новините в петък вечер на червено-черен фон бе изпълнена масовка, която направи внушение за разцвет, размах, постижения, възход, материалистически оргазъм.

Дойдоха си на думата и след това се развихри съветски реализъм – пионери, учащи се, стенгазети, волги и мотори с кошове, ракети, пергели, гаечни ключове, сърпове и чукове.

Преди да запалят огъня в чашата дадоха малко почивка на населението да подиша като чуе словата на шефа на МОК, вероятно вербуван отдавна, Путин да каже две изречения, някаква дива да изпее олимпийския химн.

Загадката кой ще запали огъня бе разбулена бързо – той бе запален от Работника и Колхозницата /в ролите Третяк и Роднина/. С цялата церемония за пореден път нагло заличават историята и си присвояват чужди достижения, замитат следите и ни правят на малоумни.

Кому е нужно това? Решили са да трансформират 35 млрд. обществени пари в частни и го направиха. Ако номерът мине и държавата им не фалира както Гърция, за световното по футбол през 2018-та ще изхарчат 60 млрд. като има кой да им позволява.
Но защо трябва да дразнят хората по света и най-вече в Русия и Източна Европа?
Трябваше през 1992-ра да има нов Нюрнбергски процес. За да се беше осъществила една истинска Русия и респективно истинска България. Понеже това не се случи и няма да се случи е добре поне да им се казва истината за да не приемат лъжата за реалност и да знаят, че буквата И е запазена за думата ИЗРОДИ!”

Taка читател в ivo.bg коментира шоуто на Путин в Сочи
http://ivo.bg/2014/02/08/%D1%81%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC/

08.02 2014 в 17:09

Chervenite makaci pak sa naskachali da vushvalqvat don Pussyn :). Abe ne razbrahte li che osven v nqkolko bivshi komunisticheski durjavi kato BG, Ukraina, Belarus za ostanalite durjavi Russina e bananova republica.

08.02 2014 в 17:07

То бива, бива ама такива пък грешки никъде ги няма! В заглавието милиони в текста милиардо:))) Смешници некадърни!

08.02 2014 в 16:34

Соросоидите газ пикаят, че Русия успя да смае света с невиждано шоу по време на откриването на Сочи 2014. В злобата си Асан Генов и М.Добромирова заплашват из FB, че щели да блокирват всеки приятел, който се прехласвал пред грандиозното шоу. Представяте ли си за какви жалки същества става въпрос? А офнюз да си оправят заглавието, че е смешно. 3 млн. сигурно са били само в България.

08.02 2014 в 16:29

Абе "Офценюз" знам че сте известни с русофобството и подкрепта за европеде---тията. Знам че и голяма част от парите ви идват от различни НПО като АМерика за България ама поне спазавайте някаква етика. Какви 3 милона били гледали откриването като са 3 милиарда и занм че това не е случайна грешака

08.02 2014 в 16:26

Тая червена мъгла днес... само за червеногъзляци са новините... явно замъглява и математекита. Та, млн. е съкращени за милиард, предполагам.