Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Франция бие Германия по стил

Антонио Конте е модният диктатор на Евро 2016

OFFNEWS 07 юли 2016 в 16:14 4645 0

Часове преди сблъсъка между Франция и Германия от 1/2-финалите на Евро 2016 в Марсилия, на светските страници на "L'Equipe" беше направен анализ на стила на обличане и поведение на селекционерите Дидие Дешан и Йоаким Льов. Резултатът е категорично в полза на Дешан, който получава оценка 8 от 10, докато за Льов е едва 5 от 10.


"Дидие започна да полага повече грижи за външния си вид, откакто пое "петлите". Изхвърли от гардероба си якетата и шушляците на Олимпик Марсилия, за ги замени с костюми на Франческо Смалто. Определено изглежда страхотно в тъмносиньо. Не е зле, Дидие", пише модния редактор.

"По принцип Льов заслужава по-висока оценка с младежкия си стил и пуловерите с V-образно деколте, но навиците, на които стана свидетел света, я свалят драстично", е присъдата за германския специалист.

Пред него по стил се нарежда дори навъсеният португалски треньор Фернандо Сантош. Номер 1 на европейското очаквано е италианец и това е Антонио Конте, който отговаря на името си, облечен с дрехи на прочутатата модна къща "Ермано Сервино" от Флоренция.

Дали победата на модния фронт ще остане единствената утеха на французите или към нея ще добавят и такава на игралното поле предстои да разберем тази вечер от 22 ч.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews