Фюри слезе от трона в бокса

OFFNEWS 13 октомври 2016 в 13:06 7875 1

Британският боксьор Тайсън Фюри доброволно се отказа от световните си титли в тежка категория преди да му бъдат отнети, след като бе уличен в употреба на кокаин.

Той изрази увереност, че ще успее да се пребори с депресията, измъчваща го по неговите думи от няколко месеца, и да се върне на ринга, за да си върне поясите.

"Аз не съм в състояние да защитя титлите си в момента и затова взех трудното и емоционално решение официално да овакантя моите ценни световни титли. Пожелавам на следващите претенденти всичко най-добро.

Предстои ми поредно голямо предизвикателство в живота, както беше и в битката срещу Кличко, но ще го превъзмогна", заяви Фюри.

Той не се е качвал на ринга от победата си над Владимир Кличко по точки през ноември 2015 година. Двамата трябваше да се бият отново, но реваншът два пъти беше отлаган заради Циганския крал, каквото е прозвището на 28-годишния британец.

Той обяснява тежкото си психологическо състояние и посягането към наркотиците и алкохола с проблеми в семейството.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10538

1

Black Hex

13.10 2016 в 13:21

Щото е циганин. За тва. онези от wada се чудят как и с кого да си измият лайняните сурати!
Спират Фюри зари употреба на кокаин, а канадското дрогирано говедо Шон Барбер му позволиха да участва на игрите в Рио, нали? Нищо че беше натъпкан с кокаин.
"световен шампион" моля ви се...
кокаина в неговото тяло бил попаднал след полов акт. Смях. Представям си как са го "тъпкали" с кокаин...