Феновете на Левски със сериозна организация за предстоящия мач с Партизан

ОFFNews 12 ноември 2014 в 17:00 2747 0

Снимка: Facebook - Фонд "Сектор Б"

Подтикната от сериозната финансова криза, в която се намира баскетболният Левски, в събота синята публика почти сигурно ще изпълни капацитета на зала "Универсиада" за двубоя срещу Партизан. За мача е подготвена и специална хореография.

Около 4000 души и подобаваща атмосфера се очакват за предстоящата среща на Баскетболния клуб Левски от Адриатическата лига. Двубоят е на 15 ноември с начален час - 19:00 часа, а цената на билета за място в залата е на стойност - 5 лева.  

Във важния мач пред своя публика възпитаниците на Константин Папазов ще се изправят срещу носителя на 21 титли на Сърбия и 6-кратен Адриатически шампион - БК Партизан. 

С оглед почти невъзможната издръжка на баскетболния шампион на България, в този тежък момент щабът на отбора, играчите му и Фонд "Сектор Б" заедно излизат с един единствен призив - всички сини фенове да подкрепят Левски.

Пропуски за баскетболни срещи рядко се продават извън деня на мача, но сега интересът към двубоя между Левски и Партизан изглежда сериозен, затова клубът взе бързи мерки да избегне дълги опашки пред зала "Универсиада" в събота.

Ticketpro.bg вече предлага възможност за онлайн закупуване на билет за двубоя в събота.

"Сините" продължават да продават и абонаментни карти за всички срещи от АБА Лига, като те вече са с по-ниска цена от 30 лева.

Левски подготви и специална тениска за мача, като парите от нея отиват директно за подпомагането на отбора. Тя ще е с цена от 29 лева, а в пакет с абонаментната карта двете заедно ще струват 50 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови