Депутати станаха акционери в ЦСКА

Ивайло Анев 28 март 2014 в 17:01 3201 2

Група депутати от фенклуба на ЦСКА в Парламента посетиха днес стадион "Българска армия" и закупиха акции на клуба.

Депутати от фенклуба на ЦСКА в парламента посетиха днес стадион "Българска армия" и закупиха акции на клуба. Парламентаристите разгледаха музея на спортната слава на ЦСКА и се сдобиха със символични обеми ценни книжа.

Народните представители Георги Анастасов, Жара Пенева, Таньо Киряков, Жельо Бойчев, Таско Ерменков, Христо Монов, Пламен Славов, Деян Дечев, Петър Дулев и Георги Свиленски разгледаха музея на спортната слава, за да си припомнят постиженията на ЦСКА.

Стефан Данаилов нямаше възможност да присъства на събитието, но бе упълномощил свой представител, който да закупи ценните книжа.

"Това е един знак към привържениците на ЦСКА, че трябва с общи усилия да спасим футболния клуб. Няма да се връщам в миналото и да търсим виновниците.

Символично ще купим минимален пакет акции, а след това всеки ще купи колкото иска. Утре може да ни няма, но ЦСКА ще го има. Пожелавам тези пари да се използват рационално", заяви председателят на парламентарния фенклуб Георги Анастасов.

Червени фенове в парламента са и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, бившият зам.-вътрешен министър Веселин Вучков (ГЕРБ), лидерът на “Атака” Волен Сидеров и др.

Във вторник и сряда другата част от фен клуба също ще посетят „Армията”, за да си закупят акции.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!