Betway: Локо Пловдив гостува на Арда с мисъл за влизане в Топ 6

OFFNews 16 март 2022 в 12:24 10186 0

Снимка Снимка: 7sport.net

„Железничарите“ ще изпреварят Славия и Левски при победа, Арда има спешна нужда от позитивен резултат.

Арда посреща тима на Локомотив Пловдив в петък, 18 март, от 17:30 часа в първи мач от 24-ия кръг на родния елит.

Според анализа на Betway България, положението за кърджалийци не е никак розово – отборът е на една точка от зоната на изпадащите, но по-притеснителното е представянето на тима. Арда направи пет последователни мача в шампионата без победа, в които инкасира четири загуби и имаше само едно реми (2:2 у дома срещу ЦСКА от 16 декември миналата година). Тежката серия бе прекъсната с минимална победа над Берое, само за да дойде ново поражение и 0:2 при визитата на Черно море на „Тича“ в предходния кръг.

Сега следва нов сериозен тест за кърджалийци, които като цяло се представят на доста по-високо ниво у дома, отколкото като гост. Последната визита, завършила без загуба е победата с 3:2 над ЦСКА 1948 от 1 ноември миналата година.

Локомотив Пловдив постепенно загърби лошото начало на сезона, но колебанията в тима на Александър Тунчев не са необичайно явление. „Железничарите“ взеха три точки у дома срещу Царско село на 25 февруари, но не успяха да продължат доброто си представяне и резултат и в следващия кръг претърпяха загуба с 1:2 от Ботев в дербито Под тепетата. Все пак „смърфовете“ бързо се върнаха на пътя на победите и сразиха с 2:0 Берое на 13-и този месец.

Локомотив е седми в подреждането, а при победа в петък ще направи скок от две места, измествайки столичните Славия и Левски (и двата тима имат по 33 точки и заемат съответно пета и шеста позиция в подреждането).
Какви са шансовете на Арда и Локомотив за победа според компанията за залози Betway Bg – домакините имат коефициент 3.00 за успех, а „черно-белите“ са лек фаворит за успеха с 2.25. Равенството също е доста вероятен изход на двубоя, като ставката за него е 3.10.

Коефициентът Локомотив Пловдив да отбележи първи в мача е 1.87, а за Арда е 2,25. Ставката и двата тима да реализират преди последния съдийски сигнал е с 1.85.

Един от вариантите за този мач е да комбинирате краен резултат и двата тима да отбележат – за успех на Арда и гол/гол коефициентът скача на 6.00. С едно по-нисък е за Локомотив и гол/гол - 5.00. Комбото за равенство и гол/гол е със ставка 4.50.

Също така на официалния Betway сайт имате възможност да направите залози при доста добри коефициенти за 5-те Топ първенства в Европа, а също срещите от efbet Лига и голяма част от шампионатите на Стария континент.
Букмейкърът освен това има и доста примамливи оферти за всички свои нови клиенти.

Бонус на Бетуей при регистрация достига до 100% от първоначалния депозит до 200 лева в секция Спорт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!