Атанас Узунов: Дано срещнем Ботев в следващата фаза на турнира

Васил Георгиев 08 декември 2011 в 12:34 1086 0

Атанас Узунов

Снимка Сергей Антонов

Атанас Узунов

Административният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов не бе особено доволен от жребия за 1/4-финалите в турнира за Купата на България по футбол.

"Смърфовете" посрещат на стадиона си в парк "Лаута" Левски в най-интригуващият сблъсък от тази фаза на надпреварата.

"Тежък жребий за нас - коментира Узунов (на снимката). - Искаше ми се да гостуваме на Септември (Симитли). Сега остава да се надявам на 1/2-финалите да се срещнем с Ботев (Пловдив). Предполагам, че Емил Велев приема жребия нормално".

"Отново трябва да гостуваме - заяви финансовият директор на Левски Константин Баждеков, който по традиция представя "сините" на жребий - Очаквам да се получи добър мач. В Пловдив атмосферата е уникална. Надявам се да продължим напред. Всички искаха отбор от "Б" група за съперник, но късмета не може да се усмихне на всички. В отлични отношения съм с Емил Велев и не очаквам някакви проблеми заради това, че ще сме съперници".

"Всички искаха да играят срещу нас - каза изпълнителният директор на Септември (Симитли) Методи Стойнев, в коментара си за жребия, който прати за съперник на отбора му ЦСКА. - Може да изненадаме неприятно някой. Моето желание бе да домакинстваме на Ботев (Пловдив). Доволен съм и че ще играем с ЦСКА".

"Определено късметът бе на наша страна - не скри задоволството си административният шеф на ЦСКА Димитър Димитров. - Преди жребия на шега попитах колегата от Симитли дали са готови да ни посрещнат".

"Колкото и нескромно да звучи, ние сме абсолютен фаворит - заяви президентът на Литекс Трифон Попов. - Доволни сме, че ще срещнем Миньор. Имаше и доста по-тежки варианти". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews